Snøen er kommet på Hallingskeid!

Hallingskeid 12.november 2017
Hallingskeid 12.november 2017 Foto: Silje Valla

Endelig er vinteren her. På Hallingskeid er det gode muligheter for å få sesongens første skitur. Og det er mer snø i vente. I helgen var det flotte forhold til fjells. 

Det er november og det går mot skisesong. For de ivrigste er det muligheter for fine skiturer på Hallingskeid. Det har allerede kommet en del snø i området, og det er fortsatt kuldegrader og snø i vente. Vann og elver er åpne, så dette må man ta hensyn til når skituren planlegges. 

Hallingskeid er en flott vinterdestinasjon. Hytten ligger kun 200 meter fra jernbanen, og er et fint utgangspunkt for skiturer. Dersom man kun har lyst til å smake på vinteren og leke i området er det også en flott hytte for dette! Hva med en førjulstur til fjells? Om dere virkelig vil komme i julestemning kan dere ta pepperkakebakingen til fjells - hytten har stekeovn.

Dere studenter tenker kanskje at det er lite tid til tur i disse dager. Hva med å flytte lesesalen til Hallingskeid? I ukedagene er det rolig på hytten, og med beliggenhet rett ved jernbanen er det ikke lange biten å bære tung sekk med bøker. Husk god mat og kos deg litt ekstra i eksamenstiden. Hytten har strøm og dersom du tar med tråløst nettverk skal du være godt rustet til lesingen. 

Velkommen til fjells! 

Turtips på denne tiden av sesongen

1. Lang Rallarvegen mot Finse

Ta turen langs Rallarvegen mot Finse. Det er en flott tur også vinterstid. Her kan dere legge opp lengden på turen selv. Husk at det fort blir mørkt, så beregn god tid til returen til hytten. 

2. Skomahøgdene

Dersom du ønsker å gå til en topp - er Skomahøgdene en god mulighet på denne tiden av sesongen. Vurder rutevalg ut ifra snømengde og føreforhold. 

Annonse