Vil du bli med å bidra som frivillig?

Kom deg ut-dagen 6. februar 2022 på Totræna Vinterpark i Samnanger.
Kom deg ut-dagen 6. februar 2022 på Totræna Vinterpark i Samnanger. Foto: André Marton Pedersen

Er du mye ute på tur med barna eller har du et ønske om å være mer ute og kanskje få naturopplevelser for livet? Vi ønsker å få med flere!

Vil du engasjere deg?

Hos oss kan du bidra der det måtte passe best for deg om det er på enkeltstående store arrangementer som Kom deg ut - dagen, som turleder i en av våre Turboklubber, trille- og bærturleder i nærmiljøet, helgeturer eller til styrearbeid. 

Det er mest gøy!

Det er aller mest kjekt å være med som frivillig og det trenger ikke å kreve allverdens. Det er også veldig givende å se mye glede og mestring blant barn og familier på turer og aktiviteter. Det kan også være en fin mulighet til å bli kjent med andre som deler  interessen for friluftsliv og til å få nye venner i tillegg til å bli kjent i nye områder. 

Frivillig eller turleder?

En trenger ingen forkunnskap for å være med som frivillig, det er bare å ta kontalt med oss så vil vi vise deg mulighetene du har og hvor du kan bidra. For å være turleder på en av våre turer må en etterhvert ta turlederkurs. Det settes opp ulike kurs som en kan ta tilpasset  det nivået en tenker eller etterhvert vil oppnå. Alle starter med et ambassadørkurs, dette kan tas digitalt. Turlederkursene er svært lærerike og kjekke arenaer å knytte kontakter med andre som liker å leke og tilrettelegge for barn på tur. Man har fokus på orientering, turledelse, mat, bekledning med mer.  Vi tilbyr også førstehjelpskurs og livredning i vann som er en viktig del av turledelse. Les mer om turlederkurs her.

Aktive turledere må fremvise en politiattest.  

Ta kontakt
Om du allerede har friluftskompetanse, førstehjelp og livredning, er du allerede kvalifisert, og har lyst til å bli kjent med deg og høre hvilket område du kunne tnke deg å bidra på. Gi oss et ord for å finne ut hvilke turer og aktiviteter du har lyst til å engasjere deg i. 

Kontakt fagansvarlig for Barnas Turlag

Linn Senneset Tlf: 55 33 58 27, linn.senneset@dnt.no

eller ansvarlig for Turboklubbene Hild Fjermestad Aase tlf. : 55 33 58 25,  Hild.aase@dnt.no

Foto: Hild Fjermestad Aase

Annonse