Om Byfjellstrimmen

Foto: Andrè Marton Pedersen

En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. Byfjellstrimmen er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i rolig/moderat eller middels/raskt tempo.

Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer. Vi har bynære turer på flere nivåer. 

Sjekk ut turkalenderen for Byfjellstrimmen 2018.

Tirsdagsturene går i middels/raskt tempo, mens onsdagsturene går i rolig/moderat tempo. Vi har også en rekke fredags- og søndagsturer på ulike nivåer. Nytt av året 2018 et at vi nå også tilby mandagsturer på dagtid to ganger i måneden.

Tirsdag, onsdag og fredagsturene starter alle kl 18:00. Mandag og søndagsturene starter kl 11:00. Informasjon om oppmøtested, varighet, vanskelighetsgrad og bussforbindelser blir annonsert på hver enkelt tur rundt 2 uker før turen i vår turkalender.

Turprogram brosjyre finner du her.

Lik Byfjellstrimmen på Facebook.

Byfjellstrimmen samarbeider med Bergen Røde Kors om den internasjonale turgruppen "Til Topps Bergen". En del av turene i Til Topps gruppen går sammen med de oppsatte turene i Byfjellstrimmen. Vi ønsker et inkluderende friluftsliv i Bergen.


Annonse