Om Byfjellstrimmen

Foto: Nils Steinar Berg-Olsen

En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. Byfjellstrimmen er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder  i rolig og middels/raskt tempo.

Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer. Vi har turer på flere nivåer. Enten du er i god form eller sliter litt med kondisen har vi turer for deg.

Tirsdagsturene går i middels/raskt tempo, mens onsdagsturene går i rolig tempo. I tillegg er det noen fredags- og søndagsturer på ulike nivåer. 

Alle turene starter kl 18:00 (søndagsturene starter kl 11:00). Informasjon om oppmøtested, varighet, vanskelighetsgrad og bussforbindelser blir annonsert på hver enkelt tur. Detaljene om hver enkelt tur blir lagt ut rundt 2 uker før turen.

Turprogrammet 2017

Kom innom i Turbutikken vår og få turprogrammet for 2017, eller last det ned her. (Følg med på den enkelte aktivitet, for mer detaljer om turene og ev. endringer).


PS! Byfjellstrimmen samarbeider med Bergen Røde Kors om den internasjonale turgruppen "Til Topps Bergen".

En del av turene i Til Topps går sammen med de oppsatte turene i Byfjellstrimmen. Vi ønsker et inkluderende friluftsliv i Bergen. Se turprogrammet her.Kontakt:
Sigrid Kvåle Myksvoll

Tlf. 55 33 58 15

sigrid.kvaale.myksvoll(at)dnt.no


Annonse