Byfjellstrimmen - Turgruppe for voksne i Bergen

Byfjellstrimmen er en turgruppe for voksne i Bergen. Vi inviterer til fjellturer, fotturer og gåturer i Byfjellene, til fjelltopper og andre fine turområder og turmål i Bergen og omegn. Turene går på ettermiddagstid på tirsdager og onsdager, og på formiddagstid søndager. Det er gratis å delta. Tilbudet passer for voksne og det er en ypperlig mulighet til å komme i bedre form, få nye venner, og samtidig bli kjent med flotte turområder, nye fjellturer og turmål i Byfjellene og i Bergensregionen. 

Foto: Andrè Marton Pedersen

I vårt allsidige turprogram for voksne turgåere, håper vi du vil finne turer som passer for deg. Byfjellstrimmen er en turgruppe for voksne med lette og mer krevende fjellturer og fotturer i Bergen og omegn. Vi har turer tirsdag ettermiddag som går i middels tempo, og turer onsdager ettermiddag som går i rolig tempo. I tillegg har vi søndagsturer om formiddagen hvor tempoet kan variere fra tur til tur. Vi setter også opp fredagsturer en gang i måneden, hvor man avslutter turen med sosialt samvær et egnet sted. I turprogrammet vil du se at turens vanskelighetsgrad også vil være oppgitt.

Alle våre turer er gratis å være med på, men vi setter pris på at du er medlem i DNT. Ved å være medlem støtter du alt arbeidet som gjøres med stier, ruter, hytter og turer, innkjøp av sikkerhetsutstyr og utdanning av turledere. 

Meld deg på den turen som passer deg og få gode naturopplevelser i fellesskap med andre turentusiaster. PÅ våre turer blir du bedre kjent med alle de flotte turmålene og turstiene Bergen og Byfjellene kan by på samt med flotte fjellturer i nærmeste omegn. 

Turlederne i Byfjellstrimmen stiller opp frivillig for å ta deltakerne med langs kjente og ukjente stier og til nye turmål i Bergen. De har turleder- og førstehjelpskompetanse og er godt kjent i Byfjellene og i de mange vakre turområdene rundt Bergen. 

Har du noe du lurer på kan du kontakte oss på mail: byfjellstrimmen.bergen@dnt.no

Annonse