GENERELLE VILKÅR 3-, 4- og 7-FJELLSTUREN

Hvem kan være med?
Turen krever god kondisjon, og har man holdt seg i form ved regelmessig turgåing, kan man regne med å gjennomføre turen med glans.

Påmelding

Startkort kan kjøpes på to måter:
1. Forhåndspåmelding og betaling på nett. Startkort må avhentes i Tursenteret i Marken.
2. Kjøp over disk i Tursenteret i Marken.

Vi oppfordrer til å kjøpe tidlig.

Bergen og Hordaland Turlag tar forbehold om utsolgt. Påmeldingen er bindende. Ingen del av påmeldingsavgiften vil bli refundert selv om den påmeldte av ulike årsaker ikke kan delta, f eks sykdom eller dersom det er gjort feil ved påmeldingen. Tapte startkort suppleres ikke med nytt. Aldergrense for barn er til og med 18 år på arrangementsdato. For deltagere som ikke klarer å hente startkort i Tursenteret på forhånd vil vi ha stand ved Gravdal og Årstad i tidsrommene nevnt lenger nede. Ingen stand ved Fløibanens nedre stasjon, startkort kan hentes i Tursenteret i Marken før start.

Start og rute
Start 7-fjellstur fra Gravdal (v/Nutec) mellom kl. 06.00 og 09.00.
4-fjellsturen er et tilbud til alle som finner 7-fjellsturen for lang. Start fra Årstad videregående skole, på Danmarksplass,mellom kl 07.00 og 10.00. 3-fjellsturen starte ved Fløienbanens nedre stasjon mellom kl. 8.00 og 10.00. Deltagere kan ta Fløienbanen opp, men må kjøpe eget billett til banen. Startkortet skal klippes på alle topper og leveres i sekretariatet ved innkomst. Hele ruten er merket påført Turistforeningens gjenkjennbare røde T.

Transport
Det blir satt opp busser fra Nygaten v/Marken til Gravdal. Vi oppfordrer så mange som mulig å benytte seg av dette tilbudet. Bussene går fra kl. 05.30 til kl. 08.30. Bussturen er gratis. Det er ikke mulig med påstigning underveis. For kjørende tillates ikke parkering ved hagesenteret i Gravdal sin parkeringsplass eller snuplass for buss samme sted. Biler som sperrer alminnelig ferdsel kan bli tauet vekk for eiers regning.

Avbrytelser
Det er meget viktig at du gir beskjed dersom du vil avbryte turen. Beskjed gis til en av vaktene i trasèen. Arrangementsvaktene bærer refleksvester med VAKT påført. Deltakerkortet må avleveres. Arrangøren tar ikke ansvar for deltakere som går ut av løypetraseen.

Tidsbegrensing
Det frarådes å starte på stigningen til Ulriken etter kl 16.00.
Deltagere kan ikke starte på oppstigningen fra Svartediket senere enn kl 19.30. Baktroppen vil følge traseen videre og ta ned skilt og merking.
Arrangør tar ikke ansvar for deltagere som går etter baktroppen.

Bilder
Bergen og Hordaland Turlag benytter seg av retten å publisere bilder av deltagere underveis i arrangementet og bruke det i egen kommersiell sammenheng. 

Sikkerhet
Alle deltagere gjennomfører turen på eget ansvar og vi oppfordrer alle om å ta med høvelige klær og utstyr samt enkelt førstehjelpsutstyr som gnagsårplaster, støttebandasje og tape. Røde Kors har sambandsstasjoner på toppene og ved innkomst. De står i kontinuerlig kontakt med de ansvarlige for turen. De er også på plass flere steder i løypen og tar seg av sikkerheten.

Oppsamlingstropp går igjennom løypen tilslutt.

Bergen og Hordaland Turlag, 1. november 2019

Annonse