BLi med oss på våre trille- og bæreturer

Trilletur rundt Tennebekktjørna i Kanadaskogen-februar 2017
Trilletur rundt Tennebekktjørna i Kanadaskogen-februar 2017 Foto: Hild Fjermestad Aase

Å komme seg ut på tur med en liten krabat kan være en utfordring,  derfor tilbyr Barnas Turlag trille- og bæreturer. Dette er et tilbud som passer for alle med små barn, det er helt gratis og er lett tilgjengelig.

Oppmøte vil variere noe etter sesong, dere må gjerne komme med forslag for videre turer utover.  Alle turene våre starter klokken 11.00. Ta med mat og drikke og gjerne et sitteunderlag. Kle dere etter værforholdene.

Vi trenger en trilleturleder, har du lyst til å bidra?
Alle trilleturer som ikke får en trilleturleder, går bare av seg selv. Det er ikke nødvendig, men ønskelig å ha turleder på turene. Det er sosialt og hyggelig å lede turene.  Det er en fordel om du har gått turen fra før, men ikke et krav. Ta kontakt om du har lyst til å bidra.

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 130,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1270,-

Bli medlem her!

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Les ellers mer om Barnas Turlag her!

Noe du lurer på? Ønsker du å være trilleturleder?  Ring adm.ansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag på tlfnr. 55 33 58 10 eller send epost: hild.aase@dnt.no

Trilletur rundt Tennebekkstjørna februar 2017.
Trilletur rundt Tennebekkstjørna februar 2017. Foto: Hild Fjermestad Aase

Annonse