medlemsfordeler

Tur til Bruviknipa på Osterøy.
Tur til Bruviknipa på Osterøy. Foto: André Marton Pedersen

Her er dine medlemsfordeler i Bergen og Hordaland Turlag. Som medlem er du også tilknyttet Den Norske Turistforening (DNT), og får rabattene som gjelder for alle DNT-medlemmer, blant annet på forsikring fra Gjensidige, overnatting og festivaler.  

- Du får rabatt på 560 turistforeningshytter i hele Norge. 25 av dem i Bergen og Hordaland Turlag sine turområder i Stølsheimen, Bergsdalen og Kvammafjellene, Hardangervidda vest, Folgefonna og Skålatårnet i Nordfjord. Les mer om hyttene her.

- Barnas Turlag-medlemmer (0-12 år) overnatter gratis på de fleste DNT-hytter! Dermed kan medlemskapet spares inn på kun én overnatting.

- Du kan få DNT-nøkkel (mot depositum) som passer til en standardlås på nesten alle DNTs selvbetjeningshytter og ubetjente hytter over hele Norge.

- Medlemmer får også rabatter på en rekke private turisthytter og fjellstuer, samt utvalgte hoteller.

- Som medlem får du rabatt (medlemspris) på turer, kurs og aktiviteter. Gjelder også aktiviteter i lokallagene og for resten av DNT-systemet.

- Medlemmer mottar Bergen og Hordaland Turlags magasin Sti og Varde i posten fire ganger i året. Bladet byr på artikler og reportasjer som gir inspirasjon til nye turer, samt informasjon om BHTs naturvernarbeid, småstoff og testing av klær og utstyr.

- Hoved-, student/ungdom- og honnørmedlem får i tillegg fem årlige nummer av DNT- magasinet Fjell og Vidde, samt DNTs årbok.

- Barnas Turlag-medlemmer i Bergen og Hordaland får tilsendt et eget magasin, Turboposten, to ganger i året.

- Som medlem får du 10-25% rabatt på veiledende pris på alle varer i Tursenteret i Marken. Det gjelder både bekledning, kart, utstyr og bøker. Utvalget er spesialplukket og testet av våre ansatte. Vi har også Vestlandets største utvalg av kart.

- I Tursenteret gir vi også tips og råd om hytter og ruter og hva du må ha med deg på tur. Som del av vår medlemsservice får du kyndig hjelp med planleggingen av turen din i DNTs rutenett.

- Du får også medlemsrabatt i DNTs nettbutikk.

Andre særskilte tilbud for medlemmer i Bergen og Hordaland Turlag

- Medlemsfordel fra Gjensidige. 1–2 forsikringer gir 14% rabatt. 3+ forsikringer gir 18% rabatt. I tillegg får man ytterligere 10% rabatt på produktene Reise Pluss, hytte, båt og hund. Denne rabatten kommer oppå de andre og gir dermed inntil 26% rabatt. Fordelen gjelder kun DNT medlemmer. 

- 15% rabatt på sko, klær og pulsklokker hos Løplabbet i Bergen.

- 15% rabatt hos Platou Sport. 

Alle medlemsfordelene for DNT får du oversikt over på Den norske Turistforening sin nettside.

Annonse