Hvem er vi?

Leo Zijerveld: Jeg er født i Nederland med skøyter på beina, og oppvokst da vintrene var kalde, så skøyting på naturis er i mitt blod.

Jeg elsker å utforske de mange og varierende skøytemulighetene i lokalområdet og ønsker a dele det med flere.

Ellers trives jeg best på fjellet, til fots eller på ski. Jeg har lite erfaring med turledelse fra før men har nettopp fullført grunnleggende turlederskurset og håper å ta det i bruk på isen.Eldar Heide: Eg oppdaga turskøyting i Sverige på 1990-talet, skaffa meg utstyr og har sidan prøvd å gripe sjansen når det har vore is, både aust og vest i Noreg, og stundom med vener i Sverige.

Elles er eg ivrig skiløpar, og likar meg både i løype og i fjellet når det er snø oppå isen.

Organisasjons- og turleiarerfaring har eg frå fjellgruppene i OSI og TSI, noko òg frå fjellsportgruppa i BHT. For meg er lange turar på naturis endå flottare enn dei finaste fjellturane – kanskje fordi det er færre sjansar på is.

Monica Gundersen: Jeg er utdannet grunnleggende turleder i BHT og er styreleder i Askøy Turlag med ansvar for turprogrammet.

Jeg elsker friluftsliv og tilbringer mye tid ute i kajakk, på tur i fjellet, på ski og nå også på skøyter. Er nybegynner, men allerede helfrelst over å kunne ta lange skøyteturer på frosne vann.

Gleder meg til å bidra til at denne gruppen blir en god arena for skøytemiljøet i Bergen.