SenioRturer i Bergen MED TURLAGET

Frisk luft, natur, hyggelig selskap og tre flotte seniorturer hver uke. Med seniorgruppen i Bergen vil du bli godt kjent med de flotte fjellturene Byfjellene og andre turområder Vestlandet kan by på. 

Seniorgruppen i Bergen og Hordaland Turlag er en turgruppe for seniorer. Erfarne turledere med førstehjelpskompetanse leder flere ukentlige turer til flotte turmål i Byfjellene og til de mange fine turområdene i Bergen og omegn. 

Siste nytt:

Turen 5/9 fra Fitjadalen til Breidablikk blir endret, vi tar den fra Hamlagrøosen til Breidablikk. Vi har nå fått 2 sporty turledere som tar den: Rune Nilsen og Gunvor Pound. Oppmøte er uendret: IKEA 07:30 privatbiler. Turprogrammet blir ikke endret for denne turen.

Turen Mandag 19/9 Mødalen rundt er satt opp med privatbil men dette er nå endret til buss fra Bergen busstasjon kl 08:55 L930
NB: Turprogrammet under er derfor endret og må lastes på nytt

Styret har bestemt å slutte med utsending av informasjon via epost-lister. Disse vil aldri bli gode nok, og vi klarer ikke å få lagt inn alle som ofte eller sporadisk deltar på turene våre. I stedet vil vi legge ut nødvendig informasjon og nyheter på hjemmesiden her under "Siste nytt". Der vil den være likt tilgjengelig for alle.

Vi beklager litt ferierot med mange programvarianter i juni, så nå er endelig original lagt ut - last derfor ned enda en gang..

Turprogram 3. kvartal er nå oppdatert pr 3/8 - klikk her

Mandagsturene er fjellturer som hovedsakelig er tunge og litt krevende. Her finner du kontaktinformasjon til våre turledere.

Svært mange av de lette til middels tunge onsdagsturene går i områdene på og rundt Fløyen. 


Oversikt over styremedlemmer i Seniorgruppen i Bergen med kontaktinformasjon.

Disse turene går mye i de samme områdene som mandagsturene, men med en ekstra pust i bakken.


Vi har kontortid hver tirsdag kl 10-12.
Her finner du kontaktdetaljer

Seniorturer som krever påmelding finner du her. For eksempel årsavslutning på Fløyen høyfjellsopphold og hytteturer.

Her finner du nyheter og informasjon.

Annonse