ti på hjul bergen

Besøk ti flotte, utvalgte turmål i Bergen som alle kan gjennomføres på hjul! Dette er en super måte å bli kjent med nye turområder på! 

Ti på hjul Bergen 2022 kommer senere i år, følg med her! 

GJENNOMFØRING 

1) Last ned appen "UT.no" på mobiltelefonen.
2) I søkefeltet trykker du på "lister" og søker etter "Ti på hjul Bergen 2021". Følg listen og se de ti turmålene. I hvert turmål ligger det linket til beskrivelse av turforslag med kart. 

3) Du kan i steden for bruke liste i papirformat om du foretrekker det. Skriv på navn og nr, og lever denne i Tursenteret etter ti fullførte turer. 


​​​​​​​Turforslagene finner du også lenger ned på siden.

PREMIERING

  • Alle som besøker de ti turene innen 31.12.2021 er med i trekningen av gavekort i Tursenteret med verdi på kr. 1500 pr stykk.
  • Vi kårer årets bilde på instragram! Merk bildene dine med emneknagg #Tipåhjulbergen. Vinneren får et gavekort med verdi på kr 500, og vil pryde neste utgave av Ti på hjul!  

 Turlaget kunngjør og kontakter vinnerne i løpet av januar 2022. 


DETALJERT TURFORSLAG MED RUTER PÅ KART

Turene er kartlagt etter beste evne. Momenter i Statens kartverk sitt kartleggingsprosjekt er brukt som underlag og veiviser for oss i arbeidet. Vi tar forbehold om at det kan ha oppstått endringer i etterkant av kartleggingen, f. eks veiarbeid, ombygging e.l.

Vi tar gjerne imot tilbakemeldinger:
Send til prosjektansvarlig i Bergen og Hordaland Turlaget sin administrasjon Sigrid Kvåle Myksvoll.

Takk til Stiftelsen DAM for økonomisk støtte til prosjektet.