Titur Bergen

Besøk ti flotte, utvalgte turmål i Bergen. Dette er en super måte å bli kjent med nye turområder. Turene er lette til middels krevende og passer for de aller fleste. TiTur21 varer frem til 31. oktober 2021. Blir du med?

Foto: Ingrid Haugrønning

GJENNOMFØRING KAN GJØRES PÅ TO MÅTER: 

  • Last ned turkortet her, besøk turmålene og svar på kontrollspørsmålene.
  • Bruk appen "UT.no". Søk på listen TiTur21 og du vil få opp årets 10 turer. Sjekk inn når du når punktene.
    ​​​​​​​

PS! DNT SjekkUT blir en del av UT.no. Har du tidligere brukt "DNT SjekkUT" til digital innsjekking? Les viktig informasjon her!

PREMIERING

  • TiTur-brettekopp til alle som besøker de 10 turene
  • Trekning av flere gavekort i Tursenteret med verdi 1500,- blant alle som har fullført
  • Premiering til den som har sjekket inn flest ganger på turmålene i Titur21-lista på appen
  • De som er under 12 år er med i trekningen av premier dersom de har gått alle de 10 turmålene som andre, eller har gått 20 turer totalt - noe som gjør at barnefamilier kan prioritere å gå flere ganger til turmålet i sitt nærmiljø.
  • Vi kårer årets bilde på instagram! Merk bildene dine med emneknagg #Titur21. Vinneren får et gavekort med verdi 500,- og vil pryde neste års utgave av Titur!

Kom innom Tursenteret og vis med turkortet eller appen at du har fullført turene senest innen 1. november. Turlaget kunngjør og kontakter vinnerne etter trekning i uke 45.

NEDENFOR KAN DU TRYKKE PÅ TURBESKRIVELSER TIL ALLE TI TURENE. BLI INSPIRERT! 

TiTur21 er laget av frivillige i DNT Nærmiljø Bergen, som har valgt ut og beskrevet årets turmål: Dan Sørheim, Kari Litleskare, Barbro Sundal og Jørund Raukleiv Strømsøe. 


Vi har laget et utskriftsvennlig kart. Hva med å skrive det ut, henge det på kjøleskapet og la ungene krysse av når dere har besøkt turmålene? Vi håper TiTur21 bidrar til mange flotte turopplevelser, og kanskje får dere besøkt et sted dere ikke har vært før?


GOD TUR! 

Spørsmål eller tilbakemeldinger? Kontakt prosjektansvarlig i Turlagets administrasjon Sigrid Kvåle Myksvoll.

Foto Lyngbønipa: Helen Christiansen. Foto Strandafjellet: Birgithe Roald. Foto Totlandsfjellet: Anne Charlotte V. Bruheim. Foto Ljosvollvarden Astri Øystese.