Titur Bergen

Vinnerbilde TiTur18
Vinnerbilde TiTur18 Foto: Jan-Inge Kolaas

Vi inviterer deg til besøk på ti flotte, utvalgte turmål i Bergen. Turene er lette til middels krevende og passer for de aller fleste. Tar du utfordringen? 

Besøk de ti turmålene i tidsrommet 1.april – 31. oktober 2019

Gjennomføringen at TiTur kan gjøres på to måter: 

  • Besøk turmålene og svar på kontrollspørsmålene på turkortet.
  • Last ned appen "SjekkUt". Søk på TiTur19 og du vil få opp årets 10 turer. Når du sjekker inn på toppene vil dette være bevis for at du har besøkt alle målene.

Turkortet kan du laste ned her, eller det kan hentes i Tursenteret vårt i Marken. Finn detaljerte beskrivelser og info om turmålene på ut.no ved å søke på Titur19.


Ta flotte bilder på turene og merk de med #titurbergen. Det beste bildet brukes som fremsidebilde på neste års utgave av Titur + et gavekort i Tursenteret vårt. Sigrid, prosjektleder TiTurBergen

Premiering

Alle som går de ti turene får sin egen TiTur-brettekopp i premie som kan hentes fortløpende i Tursenteret vårt.

Kom innom Tursenteret og vis med turkortet/appen at du har fullført alle turene innen 1. november og du er med i trekningen av flotte ytterjakker fra Bergans. Turlaget kunngjør og kontakter vinnerne etter trekning i uke 45.

Det er blir også ekstra premiering til de som har gått flest ganger (kun via DNT SjekkUT). De som er under 12 år er med i trekningen
av ytterjakkene dersom de har gått alle de 10 turmålene eller har gått 20 turer totalt, noe som muliggjør barnefamilier å gå flere ganger til turmålet i sitt nærmiljø.

Først og fremst får du mange flotte turopplevelser, og kanskje får du besøkt et sted du ikke har vært før?
Det er ingen krav om å være medlem i Turlaget for å delta på TiTur, ei heller for å være med i trekningen av premiene. God tur! Lars, frivillig i TiTur-utvalget

En stor takk til de frivillige i Turlaget sitt eget TiTur-utvalg som har valgt ut og laget årets turmål: Lars Pesch, Jonny Lie, Turi Gjengedal, Barbro Sundal og Rita Mathisen. 


Spørsmål? Kontakt prosjektleder i aktivitetsavdelingen Sigrid, tlf. 55 33 58 15 eller sigrid.kvaale.myksvoll(at)dnt.no

Vi takker Bergen kommune for støtte til å kunne gjennomføre TiTur19.
TiTur - turutfordringen for hele familien!
TiTur - turutfordringen for hele familien! Foto: Jan-Inge Kolaas