TiturBergen

Foto: Helene Ødven

Vi inviterer deg til besøk på ti flotte, utvalgte turmål i Bergen. Turene er lette til middels krevende og passer for de aller fleste. Tar du utfordringen? 

Besøk de ti turmålene i tidsrommet 1.april – 31. oktober 2018, så er du med i trekningen av flotte ytterjakker fra Bergans. Alle som går de ti turene får også sin egen TiTur-brettekopp som kan hentes i Tursenteret vårt. Først og fremst får du mange flotte turopplevelser, og kanskje får du besøkt et sted du ikke har vært før?

Gjennomføringen at TiTur kan gjøres på to måter: 

  • Besøk turmålene og svar på kontrollspørsmålene på turkortet.
  • Last ned appen "SjekkUt". Søk på TiTur18 og du vil få opp årets 10 turer. Når du sjekker inn på toppene vil dette være bevis for at du har besøkt alle målene.

Kom innom Tursenteret og vis med turkort/app at du har fullført alle turene. Brettekoppen leveres ut fortløpende mot innlevert turkort.

Turkortet kan du laste ned her, eller det kan hentes i Tursenteret vårt i Marken. Finn detaljerte beskrivelser og info om turmålene på ut.no ved å søke Titur18.


Nytt av året er ekstra premiering til de som har gått flest ganger, dette kun gjennom registrering i appen "DNT SjekkUT". I tillegg er de som er under 12 år med i trekningen av jakkene dersom de har gått alle de 10 turmålene eller har 20 innsjekk totalt. Dette muliggjør f.eks barnefamilier å gå flere ganger til turmålet i sitt nærmiljø.

Lever turkort senest innen 5. november, da trekningen gjennomføres. Turlaget kunngjør og kontakter vinnerne. Man trenger ikke være medlem i Turlaget for å delta på TiTur, ei heller for å være med i trekningen av premiene.

Ta flotte bilder på turene og merk de med #titurbergen. Det beste bildet brukes som fremsidebilde på neste års utgave av Titur + et gavekort i Tursenteret vårt.

En stor takk til de frivillige i Turlaget sitt eget TiTur-utvalg som har valgt ut og laget årets turmål: Lars Pesch, Jonny Lie, Turi Gjengedal og Rita Mathisen. 

Vi takker Bergen kommune for støtte til å kunne gjennomføre TiTur18.


Spørsmål? Kontakt prosjektleder i aktivitetsavdelingen Sigrid, tlf. 55 33 58 15 eller sigrid.kvaale.myksvoll(at)dnt.no

Annonse