Turboklubbene

Turboklubbene er små fritidsklubber i nærmiljøet med fokus på friluftsliv. Målet er å lære barn enkelt og naturvennlig friluftsliv ved å være ute sammen, leke, oppleve, undre, utforske og lære om naturen.
Bergen og Hordaland Turlag har i dag 12 ulike turboklubber med flere på vei. Bli med du også!

Turboklubben i Os på insektjakt.
Turboklubben i Os på insektjakt. Foto: André Marton Pedersen

VIL DU STARTE TURBOKLUBB?

Mangler det turboklubb i ditt nærområde? Bergen og Hordaland Turlag arbeider aktivt for å opprette et tilbud for barn i alle bydelene og i distriktene rundt Bergen. For å klare dette trenger vi engasjerte og friluftsinteresserte frivillige som ønsker å starte turboklubb i sitt nærmiljø. 

INFORMASJON OM DELTAKELSE

Ønsker du å melde på barnet ditt til deltakelse i en eksisterende Turboklubb?  Påmelding skjer direkte til den aktuelle Turboklubben via Facebook. Alle klubbene har egen Facebookside med informasjon om aktivitet og påmelding. Se under for hvilke tilbud som eksisterer per i dag. Barnet må være medlem i DNT for å delta i Turboklubben. 

Til orientering: Barn som deltar på Turboklubb er ikke forsikret gjennom DNT. 

Bergen Vest Turbo treffes annenhver tirsdag i Alvøskogen kl. 17:30 til 19:30 
​​​​​​​​​​​​​​

Turboklubben i Kanadaskogen møtes hver tirsdag for før- og skolebarn, annenhver tirsdag for alle barn. Oppmøte ved Spelhaugen kl. 17.30. 

Turboklubben i Åsane har aktiviteter rundt på ulike steder i Åsane og møtes torsdager hver tredje uke kl. 17:30 til 19:00. 

Turboklubben Mjølkeråen er en friluftsklubb for barn mellom 5-8 år som treffes i første omgang en torsdag i måneden fra kl. 17:00 - 19:00.Meld deg inn i Facebook-gruppen for mer informasjon. 

Turboklubben på Landås møtes annenhver torsdag ulike steder på Landås. 

Turboklubben Kleppestø mætes annenhver tirsdag  17.30-19.00 og er for barn mellom 5 og 9 år. 

Mini-Herdla holder til i området rundt Herdla og møtes annenhver tirsdag kl. 17.00 til 18.30 for barn fra 5 til 6 år. 

 Oppmøte en gang i måneden kl. 17.15-18.30 på Nattlandsfjellet og området rundt. Meld deg inn i Facebook-gruppen for mer informasjon. Vil du bli med som turleder? Ta kontakt med hild.aase@dnt.no

Turboklubben i Lysefjorden er underlagt Os Turlag. De møtes annenhver tirsdag i Lysefjorden og ulike steder i Os. 

Turboklubben nordre Askøy møtes annenhver torsdag kl.17:30 til 19:00.


Turboklubben i Fjell arrangerer Turboklubb for barn i alderen 5-10 år annenhver onsdag kl. 17:30 til 19:00.

Dette er et fritids- og friluftslivtilbud for alle barn i alderen 0-10 år. Turboklubb ein torsdag i måneden kl 17.30-19.00!Meld deg inn i Facebook-gruppen for mer informasjon. 

Annonse