Turleder

Dette er siden for deg som er turleder. Her finner du oversikt over kommende turer og samlinger og praktisk informasjon. Turlederutvalget setter opp turprogram og arrangerer sosial og faglige samlinger for alle turledere i Bergen og Hordaland Turlag.  

Se også vår Facebook-gruppe «Turledere i Bergen og Hordaland Turlag»

Bli medlem på FB-gruppen! Her legger vi ut ledige oppdrag, bilder fra fine turer og annet som er av interesse for turlederne våre. 

Nyhetsbrev til turledere på e-post

Vi sender jevnlig ut nyhetsbrev til turledere på e-post. Hvis du ikke mottar disse nyhetsbrevene så kan du melde deg på til: birgithe.roald@dnt.no

BLI TURLEDER PÅ PADLETURER MED KAJAKK?

BHT (avd Bergen) ønsker å kunne bygge opp et tilbud om padleturer basert på turledere med aktivitetsleder kompetanse. Turledere som er godkjent aktivitetsleder kan lede turer for grupper opp mot 10 stk i kjent og skjermet farvann. Vi ønsker samme ordning for turledere som leder turer i kajakk som turledere på alle andre turer. Vi vil dekke kursavgiften mot at turledere leder kajakkturer på dugnad. Vi har i samarbeid med GOD TUR og Ronny Rise satt opp et kursløp. Ronny er den mest erfarne og høyest utdannede instruktøren på kajakkpadling i Bergen, og vi har hatt et langt og godt samarbeid med ham gjennom mange år.

Vi refunderer ikke grunnkurs Hav da dette er et kurs mange har fra før og det kvalifiserer ikke til turledelse, men vi vil dekke kursavgiften på teknikk kurs og aktivitetslederkurs. I tillegg vil vi i samarbeid med Ronny, kunne tilby mulighet for praksis som også er en del av utdanningen. Turlaget refunderer kr. 5000,- til turledere som har ledet 4 padleturer som aktivitetsleder for Turlaget (gjelder for Bergen). Ønsker du å bli kajakkturleder? Send e-post til birgithe.roald@dnt.no 

Bli med på å lage turprogrammet 2020!

Oversikt over kommende turlederkurs


DNT utdanner også kursledere. De har ansvar for opplæring av turledere.

Her finner du en oversikt over kommende turledersamlinger

Vil du utdanne deg til instruktør på skredkurs, eller padling? Du kan søke støtte til kursavgiften.

Her finner du oversikt turer der vi trenger turledere! 

 Turlederutvalget lager turprogram og arrangerer turledersamlinger. De tar imot tips og spørsmål.

Praktisk informasjon, skjema, utstyrsliste og mye mer.

Kontakt

Aktivitetsansvarlig i administrasjonen sender ut fellesmailer med jevne mellomrom der du som turleder får forespørsler om ledige turlederoppdrag, informasjon om turledersamlinger, LAT arrangement, profileringsklær osv. Har du spørsmål, ta kontakt med:

Birgithe Schjerven Roald
Leder for aktivitetsavdelingen 
Tlf. 55 33 58 22/ 992 39 573

birgithe.roald(at)dnt.no

Annonse