Vil du bli frivillig?

Dugnad på Vardadalsbu, juni 2020. Kari Sauer og resten av dugnadsgjengen.
Dugnad på Vardadalsbu, juni 2020. Kari Sauer og resten av dugnadsgjengen. Foto: Kari Sauer

Turlagets fantastiske tilbud er tuftet på frivillige innsats. Tusen takk til alle dere som legger ned dugnadstimer for fellesskapet, og hjertelig velkommen til deg som ønsker å bidra.​​​​​​​ 

Fyll ut dette skjemaet om du vil bli frivillig så kontakter vi deg: Her er skjema for nye frivillige.

Hvilket dugnadsarbeid ønsker du deg?

Bli turleder

Gode turkunnskaper og lederegenskaper kjennetegner våre turledere. Som turleder blir det din oppgave å planlegge og gjennomføre turer med høy kvalitet og trivselsfaktor. Våre turlederkurs er for deg som vil styrke dine kunnskaper og kompetanse i helt unike omgivelser.

Ler mer om å bli turleder her

Store arrangement

Vi arrangerer flere store og populære arrangement i løpet av året som 7-fjellsturen, OPPTUR og Kom deg ut-dagen. Som frivillig vil du få klart definerte oppgaver og bidra til at arrangementene blir en suksess.

Kontakt: trude.iversen@dnt.no.

Skrivearbeid

Dette er er et tilbud til deg som er glad i skrive og ønsker å bidra til å skape relevant innhold på våre plattformer som Sti og Varde, Turboposten, Ut på tur, våre nettsider, UT.no mm. Ta kontakt med andre.marton.pedersen@dnt.no.

Hyttedugnad

På dugnadstur får du være med å besøke en turlagshytte og gi den et løft slik at hytten holder høy kvalitet og fremstår som innbydende. Som frivillig vil du få varierte oppgaver som byr på spennende utfordringer i trivelig selskap.

Ønsker du å bidra? Send en e-post til: per.arne.aadland@dnt.no

Inkludering

Friluftsliv er en god arena for inkludering og en viktig aktivitet for å fremme god folkehelse. Turgruppen «Til Topps» gir mulighet å bli kjent med den norske turtradisjonen. Vil du vite mer om denne gruppen?

Kontakt: lottebruheim@gmail.com.

Foto og video

Turlaget når turentusiaster via digitale plattformer og publikasjoner som Sti og Varde. Ved å bidra med bilder og videoer, kan du inspirere andre til å få opplevelser for livet. Send dine blinkskudd til andre.marton.pedersen@dnt.no.

Rutedugnad

Dette er aktiviteten for deg som ønsker å oppleve mestring i, og eierskap til, de vakre fjellområdene våre. Du får opplæring i hvordan dette skal gjøres, noe som styrker kunnskapen din om sikkerhet i naturen.  Ta kontakt med torill.refsdal.aase@dnt.no.           

                                                                            

Dugnad i Byfjellene

Har du lyst å forbedre stiene i Byfjellene? Vi søker frivillige som ønsker å bli å tilrettelegge og vedlikeholde Byfjellene og friluftsområdene rundt. Det er sosialt og oppgavene kan bestå av alt fra vedlikehold av stier til skilting.

Kontakt: dan.jorgen.sorheim@dnt.no.

Bli rutefadder?

Har du lyst å utvikle din egen nærtur til glede og fornøyelse for andre turgåere i Bergen? Da søker vi deg! Gjennom en urban nærtur kan vi formidle lokalhistorie og andre spennende steder som andre burde se eller vite om.

Kontakt: dan.jorgen.sorheim@dnt.no.

Se video: Frivillig i Turlaget

Annonse