Vil du bli frivillig?

Frivillige under OPPTUR for 8. klasse
Frivillige under OPPTUR for 8. klasse Foto: André Marton Pedersen

Turlagets fantastiske tilbud er tuftet på frivillige innsats. Tusen takk til deg som legger ned dugnadstimer for fellesskapet, og hjertelig velkommen til deg som ønsker å bidra.​​​​​​​ 

Fyll ut dette skjemaet, så kontakter vi deg: Her er skjema for nye frivillige.

FRIVILLIG PÅ STORE ARRANGEMENT

7-fjellsturen
På 7-fjellsturen er det mange oppgaver å fylle hvert år. Turlaget trenger frivillige til å dele ut diplomer og t-skjorter i målområdet, klippe startkort på fjelltoppene, dele ut saft på Årstad og merke hele ruten blant annet. Dagen blir arrangert i slutten av mai. 

Kan du være frivillig på 7-fjellsturen?
Send e-post til: birgithe.roald@dnt.no

Frivillig på 7-fjellsturen.
Frivillig på 7-fjellsturen. Foto: André Marton Pedersen

Opptur

Opptur er en 3-fjellstur for alle 8. klassingene. Den avvikles vanligvis den 1. onsdagen i mai hvert år i skoletiden. Det trengs frivillige til å merke ruten kvelden før, klippe startkort, dele ut t-skjorter, gå ambulerende rutevakt i løypen og vi trenger en baktropp som går gjennom løypen til slutt.

Kan du være frivillig på Opptur 8.september 2021?
Send e-post til: rune.mo-bjorkelund@dnt.no

OPPTUR 4. mai 2016.
OPPTUR 4. mai 2016. Foto: André Marton Pedersen

Kom deg ut-dagene

Kom deg ut-dagene skal være en leken dag der barn og voksne får ha det kjekt ute en hel dag og prøve ulike friluftsaktiviteter. Vi trenger hjelp til å avvikle to Kom deg ut-dager i året. Den første avvikles 1. søndagen i februar, og den andre avvikles 1. søndagen i september. Vi trenger hjelp til å rigge opp telt og lavvo, henge opp turquiz og merke turstier, sette opp skilt og banner, legge ut kanoer og kajakker, fyre opp i grill og bålplasser, bålvakter, turbomaskotter og noen som kan være veivisere og gi informasjon til deltakerne på dagen. 

Kan du være frivillig på kom deg ut-dagene?
Send en e-post til: linn.senneset@dnt.no

FRIVILLIG PÅ HYTTER OG RUTER

Vi trenger frivillig til å merke stier, være hytteverter på hyttene våre, bygge varder, hjelpe til med proviantering, tømme utedoen, vedlikehold på hytter med mer. 

Ønsker du å bidra med dugnad på våre hytter og ruter send en e-post til: per.arne.aadland@dnt.no

Torbjørn Sund er en av mange som bruker fritiden sin på dugnadsarbeid for DNT.
Torbjørn Sund er en av mange som bruker fritiden sin på dugnadsarbeid for DNT. Foto: Sindre Thoresen Lønnes

TURLEDER PÅ TURENE VÅRE

Alle våre turledere er frivillige. De har tatt utdanning og kurs for å bli godkjente DNT-turledere. Hvis du ønsker å bli turleder for BHT så kan du melde deg på turlederkurs.

Tilrettelegging av stier i Byfjellene

Har du lyst å forbedre stiene i Byfjellene? Vi søker frivillige som ønsker å bli med å danne en ny dugnadsgruppe i regi av Bergen og Hordaland Turlag for tilrettelegging og vedlikehold i Byfjellene og friluftsområdene rundt. Oppgavene kan bestå av alt fra rydding av vegetasjon, klopping og steinsetting til å bistå Bymiljøetaten og Byfjellsforvalteren med skilting og vedlikehold av eksisterende ruter og andre forefallende oppgaver. Dugnad kan organiseres i lag eller individuelt, alt etter hva man foretrekker.

Les mer her.

Klopping Damsgårdsfjellet.
Klopping Damsgårdsfjellet. Foto: Dan Jørgen Sørheim

INFORMASJONSARBEID

Har du tatt noen skikkelige blinkskudd? Eller har du en god historie å fortelle? Ta kontakt med informasjonsansvarlig: andre.marton.pedersen@dnt.no

Annonse