Transport

7-fjellsturen starter her på Gravdal.
7-fjellsturen starter her på Gravdal. Foto: Victoria Linnerud

Informasjonen ble oppdatert: 11. august 2021 for 7-fjellsturen 2021. Oppdateringer for 2022 kommer senere.

Busser fra Nygaten til Gravdal

Forbehold endringer: Det blir satt opp busser fra Nygaten v/Marken til Gravdal. Bussene går fra kl. 04:45 til kl. 08.30. Bussturen er inkludert i påmeldingsavgiften. Det er ikke mulig med påstigning underveis. Bussen stopper ved innkjørselen fra Lyderhornsveien til Gravdalsveien. Deltagerne må gå derfra til start ved Nutec. Ifra 11. august er det påbud med munnbind om bord kollektivtransport når avstand ikke kan overholdes. Bussene er av erfaring fulle, så husk munnbind. Vi setter ut avfallsbeholdere i Gravdal der engangsmunnbind kan kastes. Ta med ekstra munnbind for returen også.


Parkering ved start

NB! Det er ikke lov å parkere ved parkeringsplassen til hagesenteret i Gravdal. Ulovlig parkerte biler kan bli tauet bort for eiers regning. For transport til start 4-fjellsturen på Årstad videregående skole anbefaler vi Bybanen og annen kollektivtransport for transport til Fløibanens nedre stasjon for 3-fjellsturen.


Henting ved mål

Vi oppfordrer deltagerne til å bruke kollektivtransport. Det er trangt i gatene rundt Skansemyren og privat henting av deltagere er ikke ønsket. Deltagerne kan enten gå til fots fra Skansemyren til sentrum eller ta Fløibanen ned siste stykke (ikke inkludert i påmeldingsavgift). Vis hensyn og ikke gå gjennom private hager. Husk påbud om munnbind om bord kollektivtransport.

Til fots fra Skansemyren til sentrum
Til fots fra Skansemyren til sentrum

Annonse