Skøytetreff

Fellestur

Dato
16. januar kl. 19:00 - 20:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Fellestur, , Dntturskøytingbergen
Arrangør
Bergen og Hordaland Turlag
Dette arrangementet er over!

Bli med oss å skape et aktiv skøytemiljø i Bergen hvor vi går skøyteturer sammen, trener på sikkerhet og deler iskunnskap. Det er ikke godt å si når skøytesesongen starter, men når den kommer er vi klar, inntil det øver vi på det vi kan. Vi arrangerer derfor: 

SKØYTETREFF

Oppmøtested og tid: Slåtthaug kunstisbane, klar på isen kl 1900 - 2000

Beskrivelse: Vi treffes på Slåtthaug og trener på teknikk, kanskje tempo. Går runder på isen, prater og blir kjent. Vi avslutter kvelden med en liten sosial samling. Vi snakker is, planlegger turer, kanskje spiser du matpakken din og har litt varm drikke i termosen. Vi håper å skape et godt miljø av skøyteglade mennesker som har det kjekt sammen. 

NB! Om kulden slår om seg og fryser igjen vannene rundt Bergen, flytter vi arrangementet til egnet sted og tilbringer kvelden på naturis. For hurtig varsel, sett deg på mailingslisten vår. Send mail til monica.gundersen@dnt.no

Utstyr: Kle deg etter været og husk at det fort kan bli kaldt å være på isen, lue og votter er lurt. Du må ha med egne eller leide skøyter.

Pris: Gratis for medlemmer og ikke-medlemmer. Inngang på Slåtthaug og eventuell leie av skøyter må betales selv av den enkelte.  Les mer om medlemskap og meld deg inn her.  

Vilkår: Bergen og Hordaland turlags Generelle vilkår.
 

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Monica Gundersen

Annonse