Trilletur Odontologen - Nygårdsparken - BKB

Fellestur

Dato
13. februar 2019 kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, , Trilletur, Nærmiljø
Arrangører
Barnas Turlag i Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Vestlandet
Dette arrangementet er over!

Oppmøte kl. 11:00: Odontologisk institutt i Årstadveien. Se rød markør i kartet. 

Beskrivelse av trilleturen:
Vi møtes ved "nye" Odontologiske institutt. Vi skal gå ned Årstadgeilen som er Bergens eldste gateløp. Denne veien gikk fra kongesetet Alrekstad og ned til store Lungegårdsvannet og ble anlagt på 900-tallet (les mer om kongesetet Alrekstad som i sin tid var viktig for byutviklingen i Bergen og landets hovedstad). Videre triller vi mot Brannstasjonen langs vannet, under veibroen og videre inn i Nygårdsparken. Vi triller gjennom Nygårdsparken og bort til BKB (Bergen Kaffebrenneri). Her blir det anledning til å kjøpe seg en kaffe (om noen ønsker det), før turen går videre til toppen av Nygårdsparken, og deretter hjemover langs vannet igjen. De som ønsker det kan avslutte trilleturen i byen ved Bergen Storsenter/ bussterminalen.  

Det kreves ingen påmelding, og det er gratis å være med.  

Trilleturleder: Vi trenger trilleturleder. Kontakt oss dersom du er interessert. 
Alle trilleturer som ikke får en trilleturleder, går bare av seg selv, da det ofte er enkle og hyggelige turer som lett lar seg gjennomføre uten av noen leder an. Men det alle aller beste er om vi har en trilleturleder. Så ta kontakt om du kan bidra.

Trilleturlederen: Det er frivillige som stiller opp som trilleturledere på disse turene, og hjelper oss med å opprettholde dette tilbudet. Hvis du er kjent i det området en trilletur er satt opp, eller ønsker å lede en trilletur, så har vi kart og forslag til trilleturruter tilgjengelige. Det er derfor en ganske enkel, og mest sosial oppgave å være trilleturleder.

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 130,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1270,-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Lyst til å lede en trillletur?

Ring Barne- og nærmiljøansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag på tlfnr. 55 33 58 18 eller send epost: hild.aase@dnt.no