Trilletur Gravdal - Kvarven

Fellestur

Dato
22. mai 2019 kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, , Trilletur, Nærmiljø
Arrangører
Barnas Turlag i Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Dette arrangementet er over!

Idag triller vi opp starten på 7-fjellsturen. Det er asfaltert vei opp mot toppen av Kvarven, her kan man også finne rasteplasser for å spise matpakken om været tillater det. Kvarven har lang historie som fjellfort - som har beskyttet Bergen.

Oppmøte: Parkering ved starten av Gravdalsbakken, kl 11.00. Se rød markør i kartet.

Ta med matpakke og drikke. Her er link til mer informasjon om turområdet og turstiene på Kvarven.

Trilleturleder: Vi trenger en trilleturleder, har du litt lyst til å lede?

Om trilleturlederen: Det er frivillige som stiller opp som trilleturledere på disse turene, og hjelper oss med å opprettholde dette tilbudet. Hvis du er kjent i det området en trilletur er satt opp, eller ønsker å lede en trilletur, så har vi kart og forslag til trilleturruter tilgjengelige. Det er derfor en ganske enkel, og mest sosial oppgave å være trilleturleder.

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 130,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1270,-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Ønsker du å være trilleturleder?  Ring Barne- og nærmiljøansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag på tlfnr. 55 30 48 18 eller send epost: hild.aase@dnt.