Bæretur: Lyderhorn

Fellestur

Dato
26. mars kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, , Bæretur
Arrangører
Barnas Turlag i Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Vestlandet
Dette arrangementet er over!

Tirsdag 26. mars

Oppmøte: Kl. 11.00, Skålevik terminal (Esso terminal) Se markør på kart her

Bæreturene passer for nybakte mødre og fedre, i permisjon, eller foreldre ellers, som gjerne vil gå på tur med andre som har små barn. Turene går til noen av Bergen sine flotteste turområder - Frisk luft, trim og sosial hygge er stikkord som passer godt til disse turene!

Ta med noe godt å knaske på, så koser vi oss på tur! Vi bestiger ett av Bergen 7 Fjell, det første fjellet i den kjente marsjen "7 fjellsturen". Fjellet er 396 moh og har nok stigning til at vi svetter litt. Men tempoet er moderat og vi har det ikke travelt. Vel oppe er utsikten nydelig!

Turleder: Vi trenger flere frivillige bæreturledere. Ønsker du å bidra?

Om turlederen: Det er frivillige som stiller opp på disse turene og vi er helt avhengig av frivillig innsats for å kunne tilby dette sosiale og kjekke hverdagstilbudet. Ta kontakt dersom du ønsker å lede en bæretur: hild.aase@dnt.no

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 130,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1270,-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Bli gjerne med i Barnas Turlag - Her skjer det nesten alltid noe gøy! 

Spørsmål? Ønsker du å være bæreturleder? Ring eller send e-post til Barne- og nærmiljøansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag på tlf.  55 33 58 18 og e-post: hild.aase@dnt.no

Annonse