Turtanken: VM-vinner Thomas Sørensen om kiting og tur

Arrangement

Dato
7. februar 2019 kl. 19:00 - 21:00
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Fjellsportinteresserte
Turtyper
Arrangement, Foredrag, Turtanken, Kiting
Arrangør
Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Byfjellene i Bergen (se kart)
Dette arrangementet er over!

Torsdag 7. februar får Turtanken besøk av kiter Thomas Sørensen som skal snakke om kiting og ulike turer han har vært med på. Thomas startet med kiting i 2002. Han har deltatt i flere langdistanse-konkurranser med gode plasseringer, blant annet 1. plass i VM 2015 og 1. plass i Russlands lengste kite-konkurranse, Toke (Petrozavodsk, Onega lake). På foredraget vil Thomas også snakke om dørstokkmilen, trygghet, sikkerhet og utstyr som er nødvendig når du skal kite i fjellet.

Mange oppfatter kiting som ekstremsport. Det går fort og med høye svev, men Thomas mener at kiting er langt unna ekstremsport og er en aktivitet som kan passe mange.

Turtanken er åpen for alle og gratis, men vi ønsker at dere melder dere på, slik at vi har en formening om hvor mange som kommer.

Programmet
18:30: Dørene åpner
19:00 Velkommen
19:10: Foredrag om kiting med Thomas Sørensen
20:00: Pause
20:10: Kahoot, 20 kule tur-spørsmål m/premier fra Platou Sport
20:30: Sosial mingling

Om Turtanken
Det er Bergen og Hordaland Turlag i samarbeid med Platou Sport og Inside Rock Café som står bak denne møteplassen. Målet er å skape en sosial arena for alle turinteresserte og inspirere til tur.

Turtanken arrangeres hver første torsdag i måneden klokken 18–21 på Inside Rock Café i Vaskerelvsmauet 7. Hver gang blir det enten et foredrag eller en temakveld relatert til tur og fritid. Dørene åpner kl 18. Foredrag starter kl 19. Etter foredraget blir det sosialt med Kahoot. Man kan sitte utover kvelden og prate med venner og bekjente. I første etasje selges det gode hamburgere. Er du medlem av Bergen og Hordaland Turlag får du også 20% rabatt på burgerne på Inside Rock Café. Husk medlemskort.

Velkommen!

Turtanken: VM-vinner Thomas Sørensen om kiting og tur

Torsdag 7. februar får Turtanken besøk av kiter Thomas Sørensen som skal snakke om kiting og ulike turer han har vært med på. Thomas startet med kiting i 2002. Han har ...

Kontaktinformasjon: