Kveldsmattur: Postkassetur til Høgeskolten

Fellestur

Dato
16. oktober 2019 kl. 17:30 - 19:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Arrangører
Samnanger Turlag, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Stølsheimen, Bergsdalen og Vossefjellene (se kart)
Dette arrangementet er over!

Denne månedens kveldsmattur går fra Bjørkheim til Høgeskolten, 126 m.o.h.. Vi går opp Rødsvegen og følger sti og berg opp til skolten. Vel framme skriver vi oss inn i Folk til fjells boka og nyter utsikten over Samnangerfjorden før vi inntar kveldsmaten. Vi tar på hodelyktene og går ned igjen via Rødne, der vi går gjennom en flott trollskog og kommer ned igjen Rødsvegen til Bjørkheim.

Parkering/oppmøte: Bjørkheim, parkering bak Best stasjonen.

Ta med: Turhefte, kveldsmat, drikke (varm?), sitteunderlag, hodelykt, refleks.

Ta på: Klær tilpasset været, sko som tåler vann da det er flere bløte partier og har et godt grep for forsering av berg.

Vel møtt!!

Foreldre/voksne er selv ansvarlig for barna de har med seg. Husk at turlederne også har egne barn med, så gi gjerne en hjelpende hånd hvis du ser det trengs så alle får en fin tur.

Generelle vilkår du aksepterer ved å delta på turen: http://www.bergenoghordalandturlag.no/Generelle%20vilkår/

Turer kan måtte endres på kort varsel som følge av vær eller andre uforutsette hendelser. Sjekk alltid Facebook eller nettsidene våre for oppdatert informasjon i forkant av en tur.

Kveldsmattur: Postkassetur til Høgeskolten

Denne månedens kveldsmattur går fra Bjørkheim til Høgeskolten, 126 m.o.h.. Vi går opp Rødsvegen og følger sti og berg opp til skolten. Vel framme skriver vi oss inn i Folk ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Vibeke Raae