Kom deg ut-dagen i Bergen: Tennebekktjørna

Dette arrangementet er over!

Kom og lek med oss ved Tennebekktjørna søndag 1. september, kl. 11-15. Her bugner det av smaksprøver på en rekke flotte friluftsaktiviteter! Dagen arrangeres i forbindelse med den nasjonale KOM DEG UT-DAGEN.

I samspill med andre friluftsorganisasjoner inviterer vi nok en gang hele byens befolkning til en aktivitetsdag for barn og barnefamilier denne gangen ved Tennebekktjørnet. Her legges alt til rette for en leken søndag, med fokus på utforsking og samhold. De enkle naturgledene ligger tilgjengelig i nærmiljøet. Det blir en dag spekket med aktiviteter som kajakk og kanopadling, hest og kjerre, natursti, fuglekassebygging, grilling og mye moro for hele familien. Nå er det offisielt at den fantastikse artisten Miss Tati kommer og holder en barnekonsert! Les mer om Miss Tati her. Turbo kommer også. Det er mulig å trille med barnevogn eller rullestol rundt Tennebekktjørnet, og noen av aktivitetene vil vere tilgjengelige fra grusveien.

Oppmøtested: Tennebekktjørna (se rød markør i kartet)

Arrangementet starter kl. 11.00 og avsluttes kl 15:00. 

Ta bussen til Tennebekktjørna!
Begrenset parkeringsmuligheter ved Tennebekktjørn/Nipedalen snuplass, vi oppfordrer derfor alle til å reise kollektivt. Dere kan ta buss nr.16 til Nipedalen snuplass. Det er også fint å gå tur fra Søre Tennebekk/ Knappentunellen (Se markør i kartet) og fra Spelhaugen ved Stormyra Skole (se rød markør i kartet) er det også en fin tur til Nipedalen. 

Mat: Ta med drikke og mat som kan grilles. Gilde sponser pølser (ikke pølsebrød) så langt det rekker, det vil da være en pølse pr.person. Ta gjerne med noe som kan grilles til deg og din familie utover dette. Vi stiller med varme bålpanner.

Utstyr: Vi kler oss etter været og er en hele dagen ute. Husk at ull holder på varmen selv når det blir vått. Ha med ekstra ull i sekken.

Pris: Arrangementet er gratis og åpent for alle. Det er mulighet for å tegne medlemskap om man ønsker dette. Spesialtilbud bare denne søndagen: Kjøp medlemskap for 2019, og få resten av 2020 inkudert :)

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 130,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1275,-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Har du spørsmål om arrangementet eller ønsker å være frivillig kan du kontakte arrangementansvarlig: Hild Fjermstad Aase på telefon 55 33 58 21 , eller på e-post hild.aase(at)dnt.no

(Vi tar forbehold om endringer i programmet og aktivitetene).

Vi takker våre samarbeidspartnere for støtten: Bergens Tidende, Fana Sparebank, Bergen og Omegn Friluftsråd, Gilde, Ali kaffe,  BKK, Kiwi og Bergen kommune.

 

Kom deg ut-dagen i Bergen: Tennebekktjørna

Kom og lek med oss ved Tennebekktjørna søndag 1. september, kl. 11-15. Her bugner det av smaksprøver på en rekke flotte friluftsaktiviteter! Dagen arrangeres i forbindelse med den nasjonale KOM DEG UT-DAGEN. I ...

Kontaktinformasjon: