Is- og alpinklatresamling i Hemsedal

Arrangement

Fra dato
14. februar kl. 16:00
Til dato
16. februar
Vanskelighetsgrad
Ekstra krevende  
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Turtyper
Arrangement, Fjellsportsamling, Aktivitet Klatring, Alpin, Isklatring, Turkatalog2020_Klatretur, Turkatalog2020
Arrangører
DNT fjellsport Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turkode
806
Dette arrangementet er over!

Den etterhvert tradisjonelle samlingen i Hemsedal! Vi legger til rette for egne turer på dagtid, sosialt måltid og skrøner på kveldstid

Program:

Fredag 14.02: Vi kjører i private biler fra Bergen fredag ettermiddag. De fleste klatreområdene i Hemsedal er en kort biltur unna. De fleste etablerte rutene er beskrevet i føreren "Hemsedal ice" (Topptur Sport AS). Overnatting blir på 12-manns hytte her: https://www.skistar.com/no/online-booking/Catalog/Details?pid=12580_200214_200216_2_W_1002&a=10

Lørdag 15.02: Vi lager felles middag. Øvrige måltider ordner deltakerne selv. Gi beskjed dersom du har allergier eller andre spesielle behov.

Søndag 16.02: Retur mot Bergen søndag ettermiddag.

Pris: Prisen inkluderer koordinering, overnatting og felles middag lørdag. På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur og verne natur. Bli medlem i DNT!

NB: Dette er en samling der koordinator kun ordner overnatting og koordinerer transport. Deltakerne går egne turer etter "ferd etter evne"-prinsippet, og må selv ha de tekniske ferdighetene som kreves. De må også ha evne til å vurdere is, skredforhold, og andre alpine farer. DNT vil ikke stille med noe utstyr.

Ved Rjukandefoss og i Golsjuvet er det mulighet for å etablere topptau i skredsikkert terreng. Deltakere som vil klatre her må ha brattkort og være trygge på å etablere topptau ute i naturen. Vær obs på at isen du går og står på i elvejuvene kan være usikker.

Spørsmål? Kontakt Knut på mail knutholterrygh@gmail.com eller tlf 40620668 hvis du har spørsmål.

Spørsmål om påmelding ta kontakt med bht@dnt.no eller tlf. 55 30 48 50

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

Is- og alpinklatresamling i Hemsedal

Den etterhvert tradisjonelle samlingen i Hemsedal! Vi legger til rette for egne turer på dagtid, sosialt måltid og skrøner på kveldstid.  Program: Fredag 14.02: Vi kjører i private biler fra Bergen ...

Kontaktinformasjon:

  • DNT fjellsport Bergen
  • Tlf. 55335810
  • E-post: bht@dnt.no