Is- og alpinklatresamling i Hemsedal

Arrangement

Fra dato
14. februar 2020 kl. 16:00
Til dato
16. februar 2020
Vanskelighetsgrad
Ekstra krevende  
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Turtyper
Arrangement, Fjellsportsamling, Aktivitet Klatring, Alpin, Isklatring
Arrangører
DNT fjellsport Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turkode
806

Den etterhvert tradisjonelle samlingen i Hemsedal! Vi legger til rette for egne turer på dagtid, sosialt måltid og skrøner på kveldstid

Program:

Fredag 14.02: Vi kjører i private biler fra Bergen fredag ettermiddag. De fleste klatreområdene i Hemsedal er en kort biltur unna. De fleste etablerte rutene er beskrevet i føreren "Hemsedal ice" (Topptur Sport AS). Overnatting blir på 12-manns hytte her: https://www.skistar.com/no/online-booking/Catalog/Details?pid=12580_200214_200216_2_W_1002&a=10

Lørdag 15.02: Vi lager felles middag. Øvrige måltider ordner deltakerne selv. Gi beskjed dersom du har allergier eller andre spesielle behov.

Søndag 16.02: Retur mot Bergen søndag ettermiddag.

Pris: Prisen inkluderer koordinering, overnatting og felles middag lørdag. På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur og verne natur. Bli medlem i DNT!

NB: Dette er en samling der koordinator kun ordner overnatting og koordinerer transport. Deltakerne går egne turer etter "ferd etter evne"-prinsippet, og må selv ha de tekniske ferdighetene som kreves. De må også ha evne til å vurdere is, skredforhold, og andre alpine farer. DNT vil ikke stille med noe utstyr.

Ved Rjukandefoss og i Golsjuvet er det mulighet for å etablere topptau i skredsikkert terreng. Deltakere som vil klatre her må ha brattkort og være trygge på å etablere topptau ute i naturen. Vær obs på at isen du går og står på i elvejuvene kan være usikker.

Spørsmål? Kontakt Knut på mail knutholterrygh@gmail.com eller tlf 40620668 hvis du har spørsmål.

Spørsmål om påmelding ta kontakt med bht@dnt.no eller tlf. 55 30 48 50

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

Is- og alpinklatresamling i Hemsedal

Den etterhvert tradisjonelle samlingen i Hemsedal! Vi legger til rette for egne turer på dagtid, sosialt måltid og skrøner på kveldstid.  Program: Fredag 14.02: Vi kjører i private biler fra Bergen ...

Kontaktinformasjon:

  • DNT fjellsport Bergen
  • Tlf. 55335810
  • E-post: bht@dnt.no

Annonse