Avlyst Surfetur til Stadt (16-26 år)

Fellestur

Fra dato
6. november kl. 08:00
Til dato
8. november
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, , Surfing, Stadt
Arrangører
DNT ung Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turkode
541
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Avlyst pga smittevernomsyn

Vil du lære deg å surfe? Vi i DNT ung Bergen gir DEG muligheten til å oppleve Norges svar på Hawaii. Det hele finner sted helga 6.-8.november på Stadt, et av landets fineste strender. Bli kjent med friluftsglade ungdommer og bli med på en minnerik tur. Denne turen passer for absolutt alle som har lyst å prøve seg på surfing, om du er helt nybegynner eller stått noen ganger før er du velkommen. Surfekurs for nybegynnere på level 1 og de som har surfet før kan velge level 2. Surfing er en helt fantastisk opplevelse, sport og livsstil. Bli med å teste det ut i Hoddevik denne høsten med andre ungdommer! OBS. svært avhengighetsskapende sport. 

Vi forholder oss til DNTs smittevernsinstruks for aktivitet, les mer her og under generelle vilkår. 

Fredag-Søndag: På fredag reiser vi til Stadt kl.14.00. 

Surfeleksjonene starter lørdag og da får dere også passende våtdrakt og brett. Den første dagen vil instruktør gå igjennom teknikk på stranden først, deretter tar han/hun med dere ut i vannet og begynner å øve nær land, de som kan litt fra før blir med lengre ut. Dere vil til enhver tid bli tatt godt hånd om og få feedback :-) Våtdrakt og brett kan brukes så mye dere ønsker i løpet av oppholdet hvis noen ønsker å surfe mer før eller etter surfeleksjonene.

Etter en morsom og muligens utfordrende dag blir det kveldskos og middag på hytta. I tillegg er det gode muligheter for å gå tur i området. Turlederene skal passe på at alle virkelig får nok å gjøre på! Søndags ettermiddag er forhåpentligvis alle veldig glade og fornøyde og vi reiser hjemover.

TRANSPORT:

Vi prøver på samkjøring med biler. 

MAT:

Alt handles på forhånd til felles middager. Lurt å handle det du ønsker til frokost/lunsj også før. 

OVERNATTING:

Vi overnatter i et koselig hus hvor det er 22 senger fordelt over 6 rom. Stad surfing har dyner og puter, dere har med sengetøy/laken+sovepose selv. Toalett i gangen oppe ved rommene. Dusj og enda ett toalett nede. Felles kjøkken i kjelleretasjen. Oppholdsrom i kafeen og i loungen i kjelleren

 Inkludert i prisen er: Pakke med surfeleksjoner (lør-søn) + utleie av utstyr

- Overnatting 2 netter (fredag - søndag)

- Surfeinstruksjon 2 x 2,5 timer (Kl 10 lørdag og kl 10 søndag) 

- Leie av våtdrakt og utstyr 2 dager 

- felles middager 

Turledere: Kristoffer Olsnes, tlf. 90143490 og Nina

Alder: 16-26 år

Oppmøtested: Vi satser på samkjøring. Skriv i påmelding om du kan har bil og kan kjøre. 

Hjemreise: Søndag ettermiddag. 

Utstyr:Stad surfing stiller med alt utstyr som dere trenger i vannet, men det er viktig å ta med varme klær for å holde varmen etter vi har vært ute i vannet. I tillegg anbefaler vi ett eller to sett med "koseklær" til hytten om kvelden. Ta med sengetøy(lakenpose) og håndkle. Et ekstra håndkle til stranda kan være lurt.

Mat: Ta med egen mat til frokost, lunsj og energimat. Vi lager felles middager sammen.

Pris: kr 1200 medlem, kr 1500 for ikke-medlem. Inkludert i prisen er overnatting, surfingleksjoner, lån av utstyr, felles middag. Transport dekkes selv. 

Les generelle vilkår her

Spørsmål? Ta kontakt med administrasjonen på epost: bht@dnt.no eller tlf. 55 33 58 10

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Kristoffer Olsnes
  • Nina Tveite