Barnas Turlag: Livet i fjæra, Sjurdvika

Fellestur

Dato
27. september kl. 12:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Arrangører
Askøy Turlag, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Nordhordland (se kart)
Dette arrangementet er over!

Barnas Turlag Askøy inviterer store og små til Sjurdvika hvor vi skal utforske livet i fjæra, lete etter naturens små skatter, leke og kose oss. Ta gjerne med bøtter, håv, gjennomsiktige beholdere og kanskje et forstørrelsesglass? Turlederne sørger for bål, dersom forholdene tillater det. Det er ikke langt ned til fjæra fra veien, så turen passer for barn i alle aldre og resten av slekta.

Vi gjør oppmerksom på at alle voksne er ansvarlige for egne barn. Turledere har med egne barn, så vær grei og hjelp til slik at alle får gode opplevelser.

- Oppmøtested og tid: Furehaugen Barnehage (Furehaugen 55, 5314 Kjerrgarden) kl. 12:00 - Passer for: 3-10 år
- Varighet: ca. 2 timer - Turrute: Furehaugen Barnehage – Sjurdvika - Furehaugen Barnehage
- Mat/Utstyr: Ta med mat og drikke til deg og familien. Husk redningsvest. Det er viktig med godt fottøy og at du kler deg etter været.

- Pris: Gratis både for medlemmer og ikke-medlemmer. Ingen påmelding heller, bare å møte opp. Men vi håper du vil støtte våre aktiviteter med medlemsskap.  Les mer om medlemskap og meld deg inn her.  

- Vilkår: Bergen og Hordaland turlags Generelle vilkår gjelder også for Askøy Turlag. 

OBS! Vi gjør oppmerksom på at turprogrammet settes opp lang tid i forveien. Det kan derfor bli endringer i turleder-bemanningen som gjør at turen må flyttes til en annen dato eller avlyses. Vi vil naturligvis gjøre vårt beste for å unngå endringer i oppsatt program. Det vil til enhver tid være programmet på nettsidene som er det gjeldende.

 

 

 

Barnas Turlag: Livet i fjæra, Sjurdvika

Barnas Turlag Askøy inviterer store og små til Sjurdvika hvor vi skal utforske livet i fjæra, lete etter naturens små skatter, leke og kose oss. Ta gjerne med bøtter, håv, ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Ronny Håpoldøy