Trilletur Eidsvåg - Munkebotn

Fellestur

Dato
26. august 2020 kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Arrangører
Barnas Turlag Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Dette arrangementet er over!

En flott trilletur til Munkebotn fra Eidsvåg. Et tilbud til deg som vil bli kjent med andre nybakte foreldre, samtidig som du får deg litt frisk luft og fysisk adspredelse!

Oppmøtested: ved parkeringen ved gravplassen på Eidsvåg.Se markør på kartet. Følg skilting til Eidsvåg Auto, deretter liten vei inn til venstre til parkering ved gravplassen. Turen er ca 1.5 - 2 km en vei.

Oppmøtetid: kl.11.00

Trilleturleder: Vi trenger en trilleturleder.  Det er først og fremst et sosialt ansvar å være trilleturleder, da turene i stor grad går av seg selv. 

Om Trilleturlederen: Det er frivillige som stiller opp som trilleturledere på disse turene, og hjelper oss med å opprettholde dette tilbudet. Hvis du er kjent i det området en trilletur er satt opp, eller ønsker å lede en trilletur, så har vi kart og forslag til trilleturruter tilgjengelige. Det er derfor en ganske enkel, og mest sosial oppgave å være trilleturleder. 

Les våre generelle villkår

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 130,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1270,-. Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 130,- for et helt år. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål?Ønsker du å lede en trilletur?Trenger du mer informasjon om dette?

 Ring Barne- og nærmiljøansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag på tlf. 55 33 58 21 eller send epost: bht@dnt.no

 

Kontaktinformasjon:

  • Barnas Turlag i Bergen
  • Tlf. 55335821
  • E-post: bht@dnt.no