Trilletur: Fløysvingene opp til Åsebu

Fellestur

Dato
18. november 2020 kl. 08:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangører
Barnas Turlag Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Dette arrangementet er over!

Oppmøte med Fløibanens nedre stasjon klokken 11.00

Vi går opp Fløisvingene opp og om det er stemning for det tar vi en rundløype på Fløyen med pause på Åsebu hvor vi spiser og tar en god pause. Å komme seg ut på tur med en liten krabat på hjul kan være en utfordring, bli med på trilleturer med Bergen Turlag og møt andre i samme situasjon som.  

Ta med matpakke, drikke og sitteunderlag. 

Trilleturleder: Vi trenger flere trilleturledere. Har du lyst til å bidra?Om trilleturlederen: Det er frivillige som stiller opp som trilleturledere på disse turene, og hjelper oss med å opprettholde dette tilbudet. Hvis du er kjent i det området en trilletur er satt opp, eller ønsker å lede en trilletur, så har vi kart og forslag til trilleturruter tilgjengelige. Det er derfor en ganske enkel, og mest sosial oppgave å være trilleturleder. Og det er veldig hyggelig.

Les våre generelle vilkår her

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 135,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1295,-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Ring Barne- og nærmiljøansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag på tlf. 55 33 58 21 eller send epost: bht@dnt.no

 

Kontaktinformasjon:

  • Barnas Turlag i Bergen
  • Tlf. 55335821
  • E-post: bht@dnt.no