Kom deg ut-dagen i Eksingedalen

Arrangement

Dato
2. februar 2020 kl. 11:00
Passer for
Alle
Arrangører
Vaksdal Turlag, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Stølsheimen, Bergsdalen og Vossefjellene (se kart)
Dette arrangementet er over!

Søndag 2. februar inviterer Vaksdal Turlag til ein gratis, lågterskel friluftsdag i skiløypa på Nesheim i Eksingedalen!

Kom deg ut – dagen er eit tradisjonsrikt arrangement i DNT og søndag 2. februar er det klart for vinterutgåva. Vaksdal Turlag skipar til arrangement for tredje gong både på Lid i Bergsdalen og på Nesheim i Eksingedalen. På ein og samme dag vert det arrangert 175 arrangement over heile landet. Totalt er det venta 42 000 små og store deltakarar.

- Kom deg ut dagen er ein introduksjonsdag til friluftslivet, og det krevst ingen forkunnskap for å vera med. Om du er van med å vera i naturen eller ikkje; me lagar til enkle og kjekke aktivitetar for alle. Alt er gratis, du treng berre å ta med deg varme klede og gode sko, seier leiar i Vaksdal Turlag, Arild Soltvedt.

I Eksingedagen er "Kom deg ut - dagen"  eit samarbeid mellom Vaksdal Turlag og Eksingedalen IL. Det vert rebus og ulike aktivitetar, og høve til å gå i skiløypa.

Hjarteleg velkomne!

Kom deg ut-dagen i Eksingedalen

Søndag 2. februar inviterer Vaksdal Turlag til ein gratis, lågterskel friluftsdag i skiløypa på Nesheim i Eksingedalen! Kom deg ut – dagen er eit tradisjonsrikt arrangement i DNT og søndag 2. ...

Kontaktinformasjon:

  • Liv Anne Bergo
  • Tlf. 976 53 458