Tinder og skileik 4 (Obs, endring på tur)

Fellestur

Fra dato
8. mai kl. 17:00
Til dato
10. mai kl. 21:00
Vanskelighetsgrad
Ekstra krevende  
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Turtyper
Fellestur, Skitur, Topptur, Overnattingstur
Arrangører
DNT fjellsport Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Fjordane, Stølsheimen, Bergsdalen og Vossefjellene (se kart)
Turkode
818
Dette arrangementet er over!

Turen er endret. Vi forholder oss til DNT smittevernsinstruks for aktivitet, les mer her og under generelle vilkår. 

Bli med på skitur til Jordalen. Værmeldingen ser ganske fin ut både lørdag og søndag så la oss krysse fingrene for at den holder seg slik. Selve turene planlegger vi etter forholdene hver dag. 

Transport: Vi må (dessverre sett fra miljøhensyn) anbefale alle å kjøre egne biler. For å koordinere ankomst i Jordalen prøver vi å samles på Rema 1000 på Skulstadmoen (Voss) kl 18.00 og kjører i kortesje derfra. Vi handler før vi kjører videre så om dere ikke rekker dit til nøyaktig kl 18.00 så går det helt fint, men gi beskjed om dere vet at det ikke vil gå eller dere ser at dere blir mye forsinket. 

Retur på søndag blir etter tur.

Overnatting: Vi skal gå et par km inn i Breidalen for å etablere teltleir. Dere tar selv med telt. Det er mest sannsynlig at vi slår opp teltene på sne så sneplugger kan være hendig (ellers finnes det mye trær og busker for improvisering) men det kan være det har begynt å smelte frem noen rabber også. For transporten inn er det en stor fordel med pulk, pariserbrett eller andre ting man kan laste utstyr i og trekke med seg. Ellers må det stor sekk til. Vi går fint inn på randoskiene og det er ganske lite stigning, men feller er greit på anmarsjen.

Mat: Vi handler felles grillmat til lørdag og tar med en vedsekk til bålfyring. Alle andre måltider og snacks ordner hver enkelt selv.

Utstyr:

  • Rando- eller telemarkski med feller og staver
  • Sender/mottaker, spade og søkestang
  • Vintercampingutstyr - telt, sneplugger, sovepose, liggeunderlag, kokeutstyr mm.
  • Varme klær
  • Pulk eller storsekk for innmarsjen
  • Solbriller og skibriller

Les generelle vilkår her

Pris: kr 350,- for medlemmer, kr 650 ,- for ikke-medlemmer. Meld deg inn her om du ønsker medlemskap. Prisen dekker overnatting i campinghytte og felles middag lørdag. Transport kommer i tillegg og gjøres opp pr bil.

Kart: Kartbladet for Jordalen er Aurland. Kart og turutstyr kan kjøpes i tursenteret i Marken. Rabatterte priser for medlemmer.

Gradering: Svært krevende

Spørsmål? har du spørsmål kontakt turleder Endre på tlf.97666550 , eller Bergen og Hordaland Turlag på e-post. bht@dnt.no  eller på tlf: 55 33 58 10

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

Tinder og skileik 4 (Obs, endring på tur)

Turen er endret. Vi forholder oss til DNT smittevernsinstruks for aktivitet, les mer her og under generelle vilkår.  Bli med på skitur til Jordalen. Værmeldingen ser ganske fin ut både lørdag og søndag ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Endre Rieber Sommersten
  • Njål Farestveit