Friluftskveld ved Tennebekktjørna

Fellestur

Dato
12. august 2020 kl. 18:00 - 20:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Utviklingshemmede
Turtyper
Fellestur, Fottur, Ftu, Friluftslivtilrettelagtforutviklingshemmede, Tilrettelagtfriluftsliv, Turkatalog2020
Arrangør
Bergen og Hordaland Turlag
Turkode
600
Dette arrangementet er over!

Bergen og Hordaland Turlag ønsker velkommen til friluftskvelder i Bergen én onsdag i måneden. Dette er et tilbud åpent for alle, med fokus på tilrettelegging for personer med utviklingshemming og deres familie, venner og støtteapparat.

Vi går tur og finner på gøye aktiviteter. Vi koser oss ved bålplassen og nyter kveldsmaten vår sammen.
Det blir ikke organisert felles måltid denne gangen, derfor må alle må ta med egen mat og drikke. Man bør også ta med sitteunderlag, og selvsagt varme klær som vanlig.

Transport: Gode parkeringsmuligheter på p-plass øverst i Nipedalen. Busslinje 16 fra Bergen sentrum.

Pris: Friluftskveldene er gratis. Turlaget kan dekke utgifter til ledsagere og spesialtransport ved behov.

Påmelding: For å delta på friluftskveldene er det obligatorisk påmelding i forkant. Oppgi fullt navn, telefonnummer og e-postadresse når du melder deg på. Du må motta bekreftelse på påmelding før du møter opp. Påmelding til Sigrid på sms 908 50 308 eller på e-post sigrid.kvaale.myksvoll(at)dnt.no. Grunnen til dette er at Turlaget som arrangør må ha oversikt over hvor mange som er med, og kunne gjennomføre smittesporing i tilfelle behov.

Ledsagere og frivillige arrangører: 
Det er en forutsetning for å delta at alle deltakere som har behov for ledsager stiller med dette. Dere har selv ansvar for at støtteapparatet er en del av samme smitteenhet, og ellers vurdere gode og trygge løsninger. Våre frivillige arrangører skal som alle andre holde minst 1 meter avstand til andre, og kan ikke bidra som ledsagere. 

Generelle vilkår og smittevern: Bergen og Hordaland Turlag forholder seg til DNT sin smitteverninstruks for aktivitet knyttet til covid-19. Les generelle vilkår for deltakelse på BHT sine aktiviteter. Våre frivillige arrangører av kveldene er alle kurset i DNT sine retningslinjer for smittevern, og skal sørge for å gjennomføre et trygt og flott arrangement. Velkommen!

Friluftskveldene er en del av DNT sin nasjonale satsing "DNT Tilrettelagt". Takk til Vestland fylkeskommune og Bergen kommune som bidrar økonomisk til at prosjektet er gjennomførbart.

Kontaktinformasjon: