Barnas Turlag: Kveldstur rundt Mosatjørn

Fellestur

Dato
22. september kl. 17:30 - 19:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Arrangører
Samnanger Turlag, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Stølsheimen, Bergsdalen og Vossefjellene (se kart)
Dette arrangementet er over!

Turbeskrivelse: Kveldsmattur i idylliske omgivelser rundt Mosatjørn. Hvem kan tro at en slik perle finnes 5 minutter fra hovedveien? Bli med og se selv! Vi går på sti rundt tjørna og setter oss ned og koser oss med nista med flott utsikt mot Samnangerfjorden. Dersom noen ikke ønsker å gå rundt hele vannet deler vi gruppen i to, slik at de som ønsker det får en litt kortere tur frem til spiseplassen.

OBS! På grunn av koronasituasjonen må vi ha oversikt over hvem som er med på våre arrangement. Det er derfor påmelding på turene våre. Du trenger ikke være medlem av DNT for å melde deg på, men du må ha/opprette en bruker. Det gjøres i påmeldingen. Der legger du også til andre i husholdningen som skal være med på turen. Det er en begrensning på 40 deltakere på denne turen. Pga. pågående utbrudd av koronasmitte i Bergen kommune ønsker vi ikke å blande folk fra ulike geografiske områder. Vi begrenser derfor turen slik at den gjelder for personer som bor i Samnanger kommune.

Dersom du er smittet av korona, er i karantene/hjemmeisolering eller har noen form for symtpomer på luftveisinfeksjon eller nedsatt allmenntilstand, skal du ikke møte på aktiviteten/turen. Ellers overholder vi vanlige smitteråd ved å holde avstand og unngå klemming, håndhilsing og annen fysisk kontakt mellom deltakere som ikke tilhører samme husholdning. Vi ber alle respektere reglene, slik at vi kan fortsette å gjennomføre turer i løpet av høsten.

Oppmøte/parkering: Ved sørenden av Langavatnet (Gullbotn) kl. 17.30. 

Ta med: Mat og drikke, sitteunderlag, klær etter forholdene og egen antibac.

Turen er gratis og åpen for alle. Vi håper å se både nye og kjente fjes.

Foreldre/voksne er selv ansvarlig for barna de har med seg. Husk at turlederne også har egne barn med, så gi gjerne en hjelpende hånd hvis du ser det trengs så alle får en fin tur.

Les generelle vilkår du aksepterer ved å delta på turen, uavhengig av om det er påmelding eller ikke.

Turer kan måtte endres på kort varsel som følge av vær eller andre uforutsette hendelser. Sjekk alltid Facebook eller nettsidene våre for oppdatert informasjon i forkant av en tur.

Barnas Turlag: Kveldstur rundt Mosatjørn

Turbeskrivelse: Kveldsmattur i idylliske omgivelser rundt Mosatjørn. Hvem kan tro at en slik perle finnes 5 minutter fra hovedveien? Bli med og se selv! Vi går på sti rundt tjørna og setter oss ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Beate Aasebø
  • Evy Gjerde Urås