Avlyst Sommarskitur med DNT ung!

Arrangement

Dato
23. juni kl. 11:00 - 17:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Arrangement, Basecamp, Sommarskitur
Arrangører
Sogn og Fjordane Turlag, Indre Nordfjord Turlag
Turområde
Breheimen med Jostedalsbreen (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. For få påmeldte deltakarar

Bli med å prøve skitur- midt på sommaren med DNT ung! På sjølvaste sankthansaften spenner vi på oss randoneeskia og tar ein sommertur, forhåpentligvis i shorts og t-skjorte! 

Møt opp ved Strynefjellet sommerskisenter på Tystigen kl 11.00, klar med tursekk, skiutstyr og matpakke. Herfra tar vi heisen opp til breen, og går vidare mot breplatået (om lag 200 høgdemeter). Herifrå er det slak stigning heilt fram til ei høgde der ein må gå nedatt ca 50 høgdemeter. Derfrå er det jamn stigning i ca 2 km før ein når toppen på 1837 moh. Herifrå er det god utsikt til Oppstryn, vidare vestover og fjellheimen rundt. Turen er 5 km lang ein veg, og ein går same vegen tilbake.

Det er gratis å være med på tur! 

Denne turen krevjer randoneeutstyr eller telemark. Treng du å låne? Du kan låne utstyr hjå Indre Nordfjord turlag gratis til denne turen! Skriv in kva skostørrelse og kor høg du er på påmeldinga, så tar vi med utstyr til deg! 

Praktis: Vi vil følgje helsemyndighetenes smitteversreglar gjennom turen. Det er kun 18 plassar, og derfor har vi påmelding. Det er viktig at du gir beskjed dersom du ikkje har høve møte opp alikevell. Vi ber deg også om å ha med eiga matpakke og eiga antibac. Du må bruke hjelm. Turen er for ungdommar mellom 13 og 18 år. Normal fysisk form kreves. Det er ein fordel om du har vore på ski tidligare, men det kreves ikkje. Dette vert ein tur der vi går sakte, og ynskjer at du som ikkje har vore så mye på tur før- blir med!!  

Mest truleg vert det tatt bilder og film til instagram! Vil du ikkje bli tatt billete eller film av? - Gi bedskjed!

Sommarskitur med DNT ung!

Bli med å prøve skitur- midt på sommaren med DNT ung! På sjølvaste sankthansaften spenner vi på oss randoneeskia og tar ein sommertur, forhåpentligvis i shorts og t-skjorte!  Møt opp ...

Kontaktinformasjon: