Avlyst Klart det går: Padletrening i bassenget på Krokeide

Fellestur

Dato
17. august kl. 18:00 - 19:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Funksjonshemmede
Turtyper
Fellestur, Padletur, Turkatalog2020, Turkatalog2020_Tilrettelagt
Arrangør
Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Vestlandet
Turkode
611
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Avlyst grunnet ingen deltakere.

Bergen og Hordaland Turlag ønsker deg velkommen til padleaktivitet som del av prosjektet "Klart det går". Aktiviteten er tilrettelagt for deg med fysisk funksjonshemming. Vårt mål med å tilby denne aktiviteten er mestring, gode opplevelser og padleglede hos deltakerne.

Oppmøtested: Krokeidesenteret Rehablitering. Adresse: Korsnesvegen 70, 5244 Fana.

Oppmøtetid: Klokken 18:00-19:30

Velkommen til innendørs padling i trygge omgivelser i bassenget på Krokeide. Padling innendørs kan være en fin aktivitet i forkant av at man vil prøve å padle utendørs, eller som terping på padleteknikk. Padleinstruktøren legger opp til padling etter deltakernes ønsker, behov og progresjon. Kursholder er utdannet kajakkinstruktør og er trent til å legge opp individualisert trening for padlere med spesielle behov. 

Ta med: Badetøy, håndkle, håndsprit (obligatorisk).

Kursinstruktør: Ronny Riise (nr. 916 87 169). Ring Ronny om du har spørsmål til padlingen.

Antall deltakere: Maks 4 deltakere. Påmelding gjøres via rød knapp til høyre på siden, eller ved å ta kontakt med Sigrid. Ta med en venn, familiemedlem eller ledsager dersom du har behov for hjelp til å komme ut i bassenget, disse kan se på eller være med ut i bassenget om de ønsker. 

Pris: 200,- per deltaker. (Turlaget har sponset en stor del av deltakeravgiften). PS! Betaling skjer i etterkant av deltakelse. Det vil si at du ikke må betale dersom du blir forhindret, f.eks på grunn av dagsform, sykdom e.l. Vi ønsker på denne måten å senke terskelen for deltakelse. Vi ber om så rask tilbakemelding som mulig dersom du må melde deg av, slik at vi kan følge opp personer på venteliste.

Generelle vilkår og smittevern: Bergen og Hordaland Turlag forholder seg til DNT sin smitteverninstruks for aktivitet knyttet til covid-19. Les generelle vilkår for deltakelse på BHT sine aktiviteter. Den enkelte deltaker må ta ansvar for å overholde smittevernregler. Padleinstruktør har rengjøringsrutiner på alt av utstyr han tar med.

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftstilbud gjennom medlemsskap. 

Takk til Vestland fylkeskommune og Bergen kommune som bidrar økonomisk til at prosjektet er gjennomførbart.

Kontaktinformasjon: