Vanngøy på Turøy (6-7 år eller mellom 116 -128 cm høyt)

Fellestur

Dato
28. august kl. 12:00 - 16:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Barn, Tur, Bading, Turbo, Aktivitetskortet, Vanntilvenning
Arrangører
Barnas Turlag Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Byfjellene i Bergen, Nordhordland, Vestlandet (se kart)
Turkode
756
Dette arrangementet er over!

Er barnet ditt glad i å bade? Bli med oss til Turøy på Sotra, et eldorado for å underforske undervannsverden! Barnet ditt får prøve en god og varm våtdrakt med hansker og badesko, og en dykkermaske for å utforske havets hemmeligheter. Du vil være sammen med jevnaldrende badeentusiaster, bade, dykke og øyhoppe!

Påmelding: Det vil ikke være anledning til å delta på aktivitet uten påmelding. Foresatte må hjelpe barnet med på- og avkledning. Dere må også hjelpe til med å skylle drakten fri for sand/ rusk, og levere alt tilbake til turleder. 

OBS: Barnet må kunne flyte for å komme seg fremover, og ikke være redd for vann. Dersom barnet er utrygg, må foresatte være med uti, det gjelder også dersom barnet er under 6 år/ skolealder. Undersøk med BUA om de har våtdrakt til voksen (eller så koster en enkel våtdrakt ca 400 kr på Sport Outlet).

Høyde: Påmelding gjelder for barn 6-7 år, eller at barnet er mellom 116-128 cm høyt, og det er høyden som er avgjørende! Dersom barnet er høyere enn 128 cm passer ikke drakten. Dere kan derfor melde dere på den andre gruppen som skjer parallelt.

Pris: Gratis for medlemmer. Ikke-medlem: kr. 140. Ikke medlem? Meld deg inn her

Aktivitetskortet: På denne turen kan du benytte Aktivitetskortet til Bergen Kommune. Ta kontakt linn.senneset@dnt.no så hjelper jeg med påmelding.

Oppmøtested: Turøy

Parkering: Før broen er det en flott parkeringsplass med god plass. Ta med tingene og gå over broen langs veien hvor du treffer rett på turlederne 5 min. unna.

Parkering: Før broen er det en flott parkeringsplass med god plass. Ta med tingene og gå over broen langs veien hvor du treffer rett på turlederne 5 min. unna.

Oppmøtetidspunkt: kl. 12

Husk:
- Håndkle
- Badedrakt eller -bukse.
- Fleece eller ullklær til under våtdrakt dersom det er kaldt
- Ta gjerne med håv og bøtte. Ha barnet egen dykkermaske som du vet passer er det lurt å ta den med. 
- Varme klær til etter badingen
- Antibac til eget bruk

Generelle vilkår ved påmelding: Les generelle vilkår
Smittevern: Vi forholder oss tilfølger FHI sine anbefalinger og DNT smittevernsinstruks for aktivitet, les mer her og under generelle vilkår. Alle tar med sin egen antibac. Turleder vil sammen med deltakerene gå gjennom hvilke regler for smittevern som gjelder. Turleder vil sammen med deltakerene gå gjennom hvilke regler for smittevern som gjelder.

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 140,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1320-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Ta kontakt med barne og nærmiljøansvarlig på aktivitesavdelingen i Bergen og Hordaland Turlag på tlfnr. 55 33 58 27 eller Tursenteret tlf: 55 33 58 10, eller send epost: linn.senneset@dnt.no.

Vanngøy på Turøy (6-7 år eller mellom 116 -128 cm høyt)

Er barnet ditt glad i å bade? Bli med oss til Turøy på Sotra, et eldorado for å underforske undervannsverden! Barnet ditt får prøve en god og varm våtdrakt med ...

Kontaktinformasjon:

  • Barnas Turlag i Bergen
  • Tlf. 55 33 58 27
  • E-post: bht@dnt.no

Turledere:

  • Lisa Garcia-Solheim
  • Enrique Garcia