Storaskjenet med Onsdagsgruppa

Fellestur

Dato
3. februar kl. 10:30 - 14:30
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Arrangører
Sotra Øygarden Turlag, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Nordhordland (se kart)
Dette arrangementet er over!

På grunn av Covid 19, må vi som ansvarlig arrangør ha påmelding med navn og kontaktinformasjon i forkant av hver tur. Det blir navneopprop ved oppmøte. Husk 1 m avstand, personlig antibac og eventuelt munnbind.

Vi møtes på nedre parkering ved Fjell kirke kl 10:30.

Herfra kjører vi samlet sørover til Skogsvåg skule/Sundhallen og parkerer her. Turen følger merket sti først sørøstover i skogstereng, etter en stund åpner landskapet og vi har utsikt mot Dommedalen, Sangolthornet og Manen. Vi fortsetter på merket sti og om en stund kommer vi til stidele. Her fortsette vi til venstre mot toppen.

Dersom været tillater det nyter vi flott utsikt og tar oss litt mat. Nedtur går samme vei ned til vi kommer til stidele. Her går vi til venste og fortsetter tilbake til bilene. ..

NB:Det er viktig at alle møter ved Fjell kirke nedre parkeringsplass. Turmål kan bli endret på kort varsel. Pga mye løs og til tider dyp snø, REGNES TUREN SOM KREVENDE. Husk godt skotøy, brodder, solbriller, og gamasjer og ellers kle deg etter været.

Husk å ta med mat og drikke

Vekommen på tur!!!  Enten du er medlem eller ikke, men veldig kjekt om du vil støtte vårt turlag med medlemskap. Les her:

Generelle vilkår er for Sotra Øygarden Turlag som for Bergen og Hordaland Turlag. Les her:

Storaskjenet med Onsdagsgruppa

På grunn av Covid 19, må vi som ansvarlig arrangør ha påmelding med navn og kontaktinformasjon i forkant av hver tur. Det blir navneopprop ved oppmøte. Husk 1 m avstand, ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Sigrid Steffensen
  • Anne-Liv Foldnes Bjørsvik