Byfjellstrimmen, Hemmelige steder i Alvøskogen, rolig/moderat tempo (BV)

Fellestur

Dato
25. august kl. 18:00 - 21:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur, Fjelltur, Byfjellstrimmen
Arrangører
Bergen og Hordaland Turlag, Byfjellstrimmen
Turkode
610
Dette arrangementet er over!

Sammen med inspirerende turledere kan du få fine naturopplevelser i nærområdene våre.  I tillegg får du god trim, turtips og nye turvenner. 

BV, Bergen vest, betyr at dette er månedens tur i Bergen vest.  Alle er velkommen til å delta på disse turene, og vi håper at mange av lokalbefolkningen i bydelen har lyst å være med.  

Turbeskrivelse: Alvøskogen inneholder mer enn de fleste tror! Vi tar en litt annerledes tur gjennom skogen til steder du mest sannsynlig ikke har vært. Med utgangspunkt ved Storavatnet går vi en litt annerledes tur i Alvøskogen. Noe av turen vil gå på grus men mest på sti.

Turleder: Thomas Ellingsen (tlf 98890775), Turi Gjengedal (tlf 91367804)

Oppmøte: Storavatnet innfartsparkering. kl 18.00 (se kart)

Turen krever påmelding:

*Påmeldingen går i 3 steg: Opplysninger om deltakere, kontaktinformasjon og en oppsummering. Under oppsummeringen må du godta vilkårene og bekrefte påmeldingen. Du vil motta en e-post hvor påmeldingen bekreftes.

Dersom du allikevel ikke får anledning til å delta er det fint om du sender en SMS til turleder senest 3 timer før turstart slik at noen på ventelisten kan få din plass.

Ta kontakt med turlederne om du har spørsmål til tempo og vanskelighetsgrad

Ta med: Mat og drikke. Ta med hodelykt fra  september til ut i april måned. Brodder ved behov

Turen er gratis for medlemmer og koster kr. 30 for andre. Vi oppfordrer alle tll å støtte opp om dette tlbudet gjennom medlemskap. Bli medlem i Bergen og Hordaland Turlag her

Vilkår: Les generelle vilkår som gjelder for deltakelse på alle turene til Bergen og Hordaland Turlag, uavhengig om det er påmelding eller ikke.

Følg oss på Facebook.

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Turi Gjengedal
  • Thomas Ellingsen