Byfjellstrimmen, ULSKEBJØRNEN OG VINDDALSEGGEN, middels/raskt tempo

Fellestur

Dato
10. august kl. 18:00 - 21:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Byfjellstrimmen, Nærtur, Fjelltur
Arrangører
Bergen og Hordaland Turlag, Byfjellstrimmen
Turkode
610
Dette arrangementet er over!

Sammen med inspirerende turledere kan du få fine naturopplevelser i nærområdene våre.  I tillegg får du god trim, turtips og nye turvenner. 

Turbeskrivelse: Asfalt og grusvei ca. 1 km. resten på sti. Stien opp til Ulskebjørnen er byens luftigste, og har noen luftige partier, men er normalt tørr og fin.  Vi vurderer om vi skal legge om ruten via Harestien om det er for vått å gå fra Stallane. Ved Ulskebjørnstemma tar vi en god pauser og nyter mebrakt matpakke.  Stien videre over Ørnafjellet, Vinddalsskaret og over Stangelifjellet og ned til Setervatnet byr på mange fine utsikter.  Kan være litt vått ned mot Setervatnet.

Turledere: Thomas Ellingsen tlf 98890775, James Hosea

Oppmøte:  kl.18.00  Øvre Selvik (se kart)

Parkering: Øvre Selvik

Trasé: Vi følger Vinddalsvegen til Stallane (200 moh). Tar av på bratt sti opp til Ulskebjørnen (443 moh), og videre bort til Ulskebjørnstemma. Retur via Ørnafjellet, Vinddalseggen, Stangelifjellet og Setervatnet.

Stigning: ca. 450 m.

Lengde: ca. 5,5 km.

Varighet:  3 - 3,5 t. inkl. pause

Ta med: nistepakke  og drikke. 

Turen krever påmelding:

*Påmeldingen går i 3 steg: Opplysninger om deltakere, kontaktinformasjon og en oppsummering. Under oppsummeringen må du godta vilkårene og bekrefte påmeldingen. Du vil motta en e-post hvor påmeldingen bekreftes.

Ta kontakt med turlederne om du har spørsmål til tempo og vanskelighetsgrad

Ta med: Mat og drikke. Ta med hodelykt fra  september til ut i april måned. Brodder ved behov

Turen er gratis for medlemmer og koster kr. 30 for andre. Vi oppfordrer alle tll å støtte opp om dette tlbudet gjennom medlemskap. Bli medlem i Bergen og Hordaland Turlag her

Vilkår: Les generelle vilkår som gjelder for deltakelse på alle turene til Bergen og Hordaland Turlag, uavhengig om det er påmelding eller ikke.

Følg oss på Facebook

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Thomas Ellingsen
  • James Hosea