Julebesøk på Gimmeland Gård

Fellestur

Dato
5. desember 2021 kl. 13:30 - 15:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Juletur, Førjulstur, Førjul, Nærtur
Arrangører
Barnas Turlag Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turkode
774
Dette arrangementet er over!

Denne søndagen tar vi turen til Gimmeland Gård for å ta inn sikkelig julestemmning.

På gården er det juletreskog hvor du kan hogge ditt eget juletre, nissen holder til i skogen og vi servere julegrøt i gapahuken Sturebu.

Oppmøte: Søndag 5.12Gimmeland Gård kl 13.30 for de som kjører egen bil. Bergen busstasjon kl 12.45 for de som vil bli transportert opp. 

Tid: 13.30-15.30

Transport: Egen bil til Gimmeland Gård, Bontevietvegen 298 for de som ønsker det. For de som ikke har egen bil vil vi sette opp en booket buss. Skriv inn i påmelding om du kjører selv eller vil ha transport.

Pris: Gratis for barn som er medlem. Voksen medlem kr 50. Barn ikke-medlem kr 50, Voksen- ikke medlem kr 100.

Aktivitetskortet: På denne turen kan du benytte Aktivitetskortet til Bergen Kommune. Ta kontakt linn.senneset@dnt.no så hjelper jeg med påmelding.

Prisene for juletræer er  kr. 400,- pr meter for edelgran og kr. 250,- pr meter for vanlig gran og serbergran. Det koster også noe (ca kr 50) for å ri på hest eller kjøre hestevogn. 

Ønsker du å bli medlem i Turlaget? Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 140,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1320,-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Påmelding: For hele familien. Hvis noen har store barn som ønsker å dra på utflukten alene uten foreldre går det også bra her. Skriv det i kommentarfeltet, ved påmelding.

Husk: Ekstra varmt tøy, sitteunderlag, hodelykt, ta gjerne med noe varm dirkke på termos. Ta også med fat/skål og skje til julegrøten.

Les våre generelle vilkår: Generelle villkår

Smittevern: Alle deltakere på aktiviteter plikter å å følge de de regler som til enhver tid er gjeldende: Smittvernregler i Bergen  

Trenger du å låne utstyr? Ta kontakt med Skattkammeret i Bergen

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 140,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1320-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Ring adm.ansvarlig på aktivitesavdelingen i Bergen og Hordaland Turlag på tlfnr. Tlf. 55 33 58 27 eller send epost: linn.senneset@dnt.no

Kontaktinformasjon:

  • Barnas Turlag Bergen
  • Tlf. 55335810
  • E-post: bht@dnt.no

Turledere:

  • Inga Busha
  • Omar Ole Larsen