Ti på Hjul tur langs Modalselva med DNT tilrettelagt

Dette arrangementet er over!

Blir med på Ti På Hjul turene nå framover. Nordhordland Turlag har valgt 10 rullestol vennlige turer. Ti på Hjul turene er for alle, med eller uten rullestol. Turene er tilpasset for deg med funksjonsnedsettelse og for utviklingshemmede. Egnet som familietur eller som kort tur i nærområde.

Hver tirsdag kl.18 blir det Ti på Hjul tur med DNT tilrettelagt tur fra Nordhordland turlag. Noen turer foregår på søndager. Det er turer som ligger litt lengre unna. Som Stordalen, Modalen og Lyngheisenteret.

Søndag 17 oktober: Tur langs Modalselva i Modalen. 

Oppmøte: ved parkeringsplassen i Mo senteret. Der står en av våre turledere klar og tar deg imot.

Oppmøte Tid Bryggja i Modalsenteret: kl.13

Parkering: Modalen

Det er mulig å spise litt etter turen ved Bryggja. Restauranten Bryggja er åpent fra kl.13-17.

Turbeskrivelse: Vi kjører 1km fra senteret til anleggsvei ved brua. Der starter turen på en bred skogsvei. I starten av skogsveien er det noen dammer som er 10 cm dyp. Ta med fjellsko eller støvler. Det går bra å kjører gjennom med rullestol. Vi følger skogsveien innover langs forbi gapahuken og videre mot Helland. Vi snu og tar samme veien tilbake. T/R sirka 4 km. eller 2 km om en stanse ved Gapahuken. Ved gapahuken står det bålpanne og er det benker for en trivelig pause. 

https://ut.no/turforslag/1112156194/ti-pa-hjul-nordhordland-modalselva

Ta med: Niste, sitteunderlag, vann og gode, varme klær. Varm drikke på termosen om du ønsker, staver eller stokk om du har behov for det. 

Pris: Gratis deltagelse, åpent for alle. Om en har behov for transport kan vi være behjelpelig. Passasjer dekker da vanlige bensin utgifter per km. I Corona periode må vi fra uke til uke ta hensyn til regelverket ifm kjøring.

Påmelding: Påmelding er obligatorisk grunnet koronasituasjonen. Du kan velge hvordan du ønsker å melde deg på. Husk å oppgi ditt navn, bosted og om du har plass i bilen. 

SMS påmelding: Kontakt Turleder Tanja Resink på nr. 48038837

Påmelding på mail: kontakt turleder Tanja Resink på tanja.resink@trimtrening.no

Er du en ny deltager kommer turlederen til å ringe deg for å høre med deg om hvordan vi kan hjelpe deg best mulig på turen. Dette gir mest mulig forutsigbarhet både for deg som deltagere og oss som er med som turledere.

Ved behov for ledsager: Dersom du har behov for ledsager har du selv ansvar for smittevern og sikkerhet knyttet opp mot covid-19, og ellers vurdere gode og trygge løsninger for deg. Våre frivillige turledere skal som alle andre holde minst 1 meter avstand til andre, og kan ikke bidra som nærkontakt ledsager. Vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg om det trengs.

Generelle vilkår og smittevern: Bergen og Hordaland Turlag forholder seg til DNT sin smitteverninstruks for aktivitet knyttet til covid-19. Les generelle vilkår for deltakelse på BHT sine aktiviteter. Våre frivillige turledere er alle kurset i DNT sine retningslinjer for smittevern, og skal sørge for å gjennomføre en trygg og fin tur. Velkommen!

Turledere DNT tilrettelagt: Cathrin Færøkavlen, Vibece Aarsgård, Wenche Sætre, Solbjørg Amundsen, Inger Myking, Reidun Dragøy, Isabel Smeding, Jarlleif Mellingen, Tanja Resink.

Takk til Vestland Fylkeskommune og Bergen og Hordaland Turlag som støtter satsingen.

 

Ti på Hjul tur langs Modalselva med DNT tilrettelagt

Blir med på Ti På Hjul turene nå framover. Nordhordland Turlag har valgt 10 rullestol vennlige turer. Ti på Hjul turene er for alle, med eller uten rullestol. Turene er ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Reidun Dragøy