Søndagstur til Store Tindevatnet (5-12 år)

Fellestur

Dato
3. april kl. 11:00 - 17:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Barnasturlag, Dagstur
Arrangører
Barnas turlag Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Byfjellene i Bergen, Vestlandet (se kart)
Turkode
723
Dette arrangementet er over!

Bli med på familietur med Barnas Turlag Bergen. Vi møtes på Fløyen og går til Store Tindevatnet, som ligger på østsiden av Blåmanen. 

​​Denne turen er lettgått for småen. Turen er rundt 7,5 km lang og har 250 meter høydeforskjell. Når vi kommer frem til Tindevatnet koser vi oss med matpakken og leskende drikke på galleri Kronborg. Turen slutter ved klatrelek. Der kan familiene velge å avslutte turen, eller grille på Fløysletten mens barna koser seg videre med lek på klatreparken.

Oppmøtested: Kl.11.00 utenfor Fløistuen kafé. De som vil kan møtes ved Nedre stasjon, på Vetrlidsalmenningen kl 10.00, vi går Fløysvingene derfra til Fløistuen kafé.

Alder: Barn 5-12 år, med foreldre

Utstyr: Ta på/ med klær etter værmeldingen og noe varmt til å ha på når vi tar pause på galleri Kronborg ved Tindevatnet, og sitteunderlag. Vestlandsvåren byr ofte på varierende forhold så det anbefales å ta med votter, luer og ekstra varmt tøy.

Mat: Ta med matpakke og drikke til lunsj, og noe å grille på slutten av turen. Turlaget tenner grillen på Fløysletten ved siden av klatreparken der. For dere som ønsker å handle mat på vei er Brushyten åpen søndager mellom kl 11-16. Vi går forbi Brushyten på vei opp og ned.

Turleder: Dennis Ginn 92607305

Pris: Turen er gratis, men krever påmelding. Du får en automatisk bekreftende mail når du er påmeldt.

Aktivitetskortet: På turer i Barnas Turlag kan du benytte Aktivitetskortet til Bergen Kommune. Ta kontakt linn.senneset@dnt.no så hjelper jeg med påmelding.

Vilkår: Du er selv ansvarlig for å ha lest gjennom våre generelle vilkår i forkant av turen. På familieturer med Barnas Turlag er det turleders og aktivitetsledernes oppgave å legge til rette for turer og aktivitet. Foresatte har til enhver tid ansvar for sine barn.

Smittevern: Alle deltakere på aktiviteter plikter å å følge de de regler som til enhver tid er gjeldende: Smittvernregler i Bergen   Hold deg hjemme hvis du ikke er frisk. Ha god hånd og hostehygiene.

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 140,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1325,-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Ta kontakt Barne- og nærmiljøansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag på tlf. 55 33 58 18 eller send epost: linn.senneset@dnt.no

Trenger du å låne utstyr? Da kan du kontakte Skattkammeret i Bergen 

 

Søndagstur til Store Tindevatnet (5-12 år)

Bli med på familietur med Barnas Turlag Bergen. Vi møtes på Fløyen og går til Store Tindevatnet, som ligger på østsiden av Blåmanen.  ​​Denne turen er lettgått for småen. Turen er ...

Kontaktinformasjon:

  • Barnas Turlag Bergen
  • Tlf. 55335810
  • E-post: bht@dnt.no

Turledere:

  • Gitte Doksrød
  • Dennis Ginn