Turskøyting: Teknikkurs, introduksjon

Kurs

Dato
14. desember 2021 kl. 20:30 - 21:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Kurs, , Dntturskøytingbergen
Arrangører
Bergen og Hordaland Turlag, Fellestur
Turkode
454
Dette arrangementet er over!

En ny vintersesong står for døren og vi håper som alltid på kaldt vær og mye is på Bergens mange vann. Bli med oss å skape et aktiv skøytemiljø i Bergen hvor vi går skøyteturer sammen, trener på sikkerhet og deler iskunnskap. Det er ikke godt å si når isen er her, og mens vi venter øver vi på teknikken. Vi arrangerer derfor: 

Introduksjon til TEKNIKKURS

Oppmøtested og tid: Slåtthaug kunstisbane, klar på isen kl 2030- 2130

Beskrivelse: Camilla Helene Farestveit fra Bergen Skøyteklubb, stiller som skøytetrener og lærer oss effektiv tur-skøyteteknikk. På turskøyting bruker vi enten turskøyter (slike som i bildet øverst) eller lengdeløpskøyter. Med riktig teknikk og lære å finne balansepunktet kan man gå fort og langt på skøyter. 

Passer for alle med liten eller ingen erfaring med turskøyter.

Utstyr: Kle deg etter været og husk at det fort kan bli kaldt å være på isen, lue og votter er lurt. Du må ha med egne eller leide skøyter. Vi har noen turskøyter til låns. Gi beskjed i påmeldingen om du ønsker å låne. Vurder selv om du bør bruke hjelm og kne/albu-beskyttere. 

Pris: 200,- for medlemmer og 500,- for ikke-medlemmer. Inngang på Slåtthaug og eventuell leie av skøyter hos Slåtthaug isbane kommer i tillegg. 
 Les mer om medlemskap og meld deg inn her.  

Vilkår: Bergen og Hordaland Turlags Generelle vilkår.

Smittevern: Alle deltakere på aktiviteter plikter å å følge de de regler som til enhver tid er gjeldende: Smittvernregler i Bergen  

Følg oss på Facebook DNT turskøyting i Bergen for mer informasjon

Spørsmål? Ta kontakt med barne og nærmiljøansvarlig på aktivitesavdelingen i Bergen og Hordaland Turlag på tlfnr. 55 33 58 27 eller Tursenteret tlf: 55 33 58 10, eller send epost: linn.senneset@dnt.no.

Kontaktinformasjon:

  • Bergen og Hordaland Turlag
  • Tlf. 55335810
  • E-post: bht@dnt.no

Turledere:

  • Monica Gundersen
  • Leo Zijerveld
  • Eldar Heide