Vinteraktivitetsdag på Kvamskogen

Fellestur

Dato
11. mars 2017 kl. 10:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, Skitur, Snø, Barn Vinter, Kvamskogen, Vinteraktivitetsdag, Minoritet
Arrangører
Bergen og Hordaland Turlag, Barnas Turlag i Bergen
Turkode
618
Dette arrangementet er over!

Lørdag 11. mars er det klart for vinteraktivitetsdag på Kvamskogen (Furedalen)! Det blir skilek, aking, frisbeegolf, hundekjøring, matlaging på bål og masse god stemning! 

Vinteraktivitetsdagen er tiltenkt barnefamilier med minoritetsbakrunn. Vi ønsker at dagen skal bidra til nye morsomme opplevelser og erfaringer, kunnskap om vintertradisjoner i Norge og gode vennskap.

Vinteraktivitetsdagen er eit Aktiv Saman-prosjekt. "Aktiv Saman" er et samarbeidsprosjekt om integrering gjennom idrett og friluftsliv, og partene i samarbeidet består av Bergen og Hordaland Turlag, Hordaland Fylkeskommune, Hordaland Idrettskrets, Way Forward, Bergen Kommune, Askøy kommune, Fjell kommune og Samnanger kommune. 

I tillegg er Djerv ved Inkluderingsutvalget, Redd Barna, Røde Kors Bergen og lokale turlag involvert for rekruttering av deltakere og frivillige.

Pris: Gratis

Plan for dagen:

09:30 Avreise med buss fra Fjell

09:30 Avreise med buss fra Askøy

10:00 Avreise med buss fra Bergen Busstasjon

11:30 Ankomst Kvamskogen (Furedalen)

15:00 Avreise Kvamskogen og retur til Bergen, Askøy, Fjell

 

Påmelding:

  1. Du må ha egen bruker på dnt.no, men du trenger ikke være medlem. Registrer bruker her: https://goo.gl/bhbyb3
  2. Etter at du har registrert deg finner du aktiviteten "Vinteraktivitetsdag på Kvamskogen for barnefamilier med minoritetsbakgrunn".
  3. Trykk på den røde knappen til høyre "Meld deg på!" Fyll ut nødvendig informasjon om deg og din familie.
  4. Du vil få en bekreftelse på mail om at du er påmeldt. Senere vil du også motta en mail fra prosjektansvarlig Sigrid Kvåle Myksvoll om hva du trenger å ha med deg, og annen viktig informasjon.

Vil du ha tips til hvordan man kan kle seg på vinteren? Se denne videoen "Klær i vintervær".

Vil du være frivillig? Vi trenger frivillige for å avvikle arrangementet. Frivillige er velkommen til å ta med familie. Slik ønsker vi at arrangementet skal bestå av både majoritet og minoritet i hyggelig fellesskap. Skriv i kommentarfeltet om du er med som frivillig, og hvor dere kommer fra/hvor dere vil ta bussen fra. Vi trenger frivillige som kan hjelpe med aktivitetene, bistå deltakere, hjelpe i campområdet med å holde fyr på grillene, tilberede maten m.m.

Dersom du lurer på noe eller trenger hjelp til å melde deg og familien din på kan du ringe nr. 55 33 58 15/90 85 03 08 eller sende mail til sigrid.kvaale.myksvoll@dnt.no. Du kan også kontakte noen i kommunen din eller noen andre du kjenner for å høre om de kan hjelpe deg med påmeldingen.

Kontaktinformasjon:

Annonse