Nå er årets Turkatalog her

Nå kan du velge og vrake blant 150 flotte sommerturer i hele Norge.


Turkatalog med årets turperler
Årets sommerkatalog gir deg 150 av våre aller beste sommerturer. I katalogen finner du en blanding av fellesturer med turleder, kurs og tips til turer du kan gå på egenhånd. Her er det noe for store og små, nybegynnere og gamle travere, kajakkpadlere, barnefamilier, for toppturentusiasten, for deg som vil gå langt og lengre enn langt og for deg som vil på tur med historisk sus.

– Målet med katalogen er å inspirere flere til å oppleve norsk natur, gjennom fantastiske bilder og gode turbeskrivelser fra hele landet. Katalogen inneholder også gode råd om planlegging av turen og pakking av sekken, sier Nils Øveraas, generalsekretær i DNT.

Turkatalogen, som er et samarbeid med KIWI, er gratis og lanseres i KIWI-butikker over hele landet 13. mars. Katalogen trykkes i 200 000 eksemplarer og  kan hentes i en KIWI-butikk eller hos Tursenteret i Marken.

 Du kan også laste den ned her (pdf).

Når ut til flere sammen 

DNT har fått 330 000 flere ut på tur på to år. Mye takket være samarbeidet med NorgesGruppen om Turkatalogen. Turkatalogen er et samarbeid mellom DNT og KIWI.  

– Vi er glade for å ha nådd målet om å få 100 000 flere ut på tur. NorgesGruppen har som ambisjon å være best på sunne produkter og bidra til bedre folkehelse, og det gir både mer kraft og større muligheter når vi samarbeider med en stor medlemsorganisasjon som DNT, sier Runar Hollevik, konsernsjef i NorgesGruppen.  

Annonse

Skrevet av Mari Stephansen 13. mars 2018