Inspirerende turbokveld

Torsdag 15. november samlet vi alle våre 9 turboklubber. Det ble en inspirerende og idérik kveld.

Stor interesse

I løpet av 2018 har 5 nye turboklubber startet opp i BHT. Tilsammen har vi nå 9 klubber. Dette er svært gledelig og et flott tilbud mange barn kommer til å nyte godt av i årene fremover. Turboklubben er en fritidsklubb i nærmiljøet med fokus på friluftsliv. Målet er å lære barn enkelt og naturvennlig friluftsliv ved å være ute sammen, leke, oppleve, undre, utforske og lære om naturen.

Idémyldring

26 engasjerte turledere fra alle våre turboklubber bidro til en flott kveldsamling torsdag 15. november. Mange nye idéer og tanker kom opp til hvordan vi best mulig kan utvikle turboklubbene videre. Bålbygging, kart og kompass, førstehjelp, båtlaging, bygging av flåte, utemat og skilek er noen eksempler på aktiviteter som turboklubbene arrangerer. Her er det mye utendørs lek og moro!

Dette er våre 9 turboklubber: Lysefjorden, Bergen Vest, Landås, Kanadaskogen, Kleppestø, Nordre Askøy, Blomsterdalen, Åsane og Fjell. Vi håper enda flere har lyst til å starte opp en turboklubb i sitt nærområdet. Kontakt oss nærmere for mer informasjon.

Skrevet av Einar Sleire 16. november 2018