Arkivert artikkel!

Artikkelen er ikke lenger aktiv og innholdet kan derfor være utdatert.

Her er tur- og kursprogrammet for 2020

Fjellsportgruppen på topptur til Gråfjellet.
Fjellsportgruppen på topptur til Gråfjellet. Foto: Einar Sleire

Vi har er svært variert tilbud og noe som passer alle aldre og ulike ferdighetsnivå fra nybegynnere til erfarne fjellfolk. 

Skredkursene våre er åpnet for påmelding og det er også satt opp to spennende skikurs. Det populære telemarkkurset på kveldstid i Eikedalen er åpnet for påmelding og for vi tror også at toppturkurset i Rosendal i mars vil fylles raskt opp. Det finnes masse kjekt å velge i og programmet bugner av flotte skiturer for enhver smak. For eksempel toppturer på ski for nybegynnere. Klassikeren Hamlagrø–Kvamskogen er med i år også, samt spreke og lange skiturer med pulk på Hardangervidda for seige fjellfolk. 

Husk at vi også har flere aktiviteter og hverdagsturer i nærmiljøet for barn og familier, seniorer, ungdom og voksne. 

Sjekk ut turer og kurs-siden vår og turkalenderen for å gjøre deg kjent medvårt tur- og kurstilbud. 

På turer og kurs siden finner du tilbudet vårt sortert på interesse og alder, mens i turkalenderen ligger alle turer og kurs listet opp på dato, og du kan legge inn ulike søkeord og kriterier for å finne det du leter etter. 

Vi åpner nå fortløpende turer- og kurs for påmelding, så du får gjerne ta turen innom nettsidene våre litt ofte fremover om du vil sikre deg plass på Folgefonna på langs, Basecamp Voss, eller Fjelleir. 

Skumring ved Hadlaskard og Hårteigen
Skumring ved Hadlaskard og Hårteigen Foto: Birgithe Schjerven Roald

Annonse

Skrevet av Birgithe Roald 30. november 2019