Bli med på friluftsskole i Sommer!

Foto: Hild Fjermestad Aase

Bli med på en av våre Friluftsskoler i sommerferien. En sommerleir uten overnatting. Gode opplevelser og vennskap venter på deg. 

Friluftsskolen er et ferietilbud som settes opp i deler av sommerferien og i høstferien. Dette er et tilbud som skal være på dagtid i nærmiljøet for barn i alderen 10-13-år. I samarbeid med Bergen og Omland Friluftsråd vil barna på Friluftsskolen få haugevis med kjekke opplevelser sammen med andre barn. Vi skal blant annet bli kjent med allemannsretten, få grunnleggende kartforståelse, oppleve spennende aktiviteter og få vennskap som varer! 

Målet med Friluftsskolen er å gi deltakerne en god start/avslutning på sommerferien gjennom lek og det å være ute sammen med andre barn gi et godt grunnlag for å øke videre interesse for friluftsliv. Friluftsskolen går over 5 dager og er åpen for alle mellom 10 og 13 år. Vi vil legge opp til en overnatting i løpet av oppholdet og i år satser vi på hengekøyer under åpen himmel. 

Vi har satt opp friluftsskoler i Bergen, i Alver kommune, på Askøy og på Sotra/Øygarden. Les mer om friluftsskolene ved å klikke på den røde knappen under.

Bli med på friluftsskole i sommer!
Bli med på friluftsskole i sommer! Foto: Hild Fjermestad Aase

Annonse

Skrevet av Hild Fjermestad Aase 29. mai 2020