Alexander Grieghytten åpen for rombestilling

I sommer kan du booke sengeplass på Alexander Grieghytten i Bergsdalen..
I sommer kan du booke sengeplass på Alexander Grieghytten i Bergsdalen.. Foto: André Marton Pedersen

Nå kan du booke eget rom på Alexander Grieghytten i Bergsdalen.

Åpner opp nye turmuligheter

Det er nå åpnet opp for å bestille rom på Alexander Grieghytten i Bergsdalen. Tidligere har det kun vært mulig å leie hele hytten, men nå kan man reservere eget rom også. Hytten er også totalrenovert og universelt tilrettelagt. 

Det at man kan reservere rom på Alexander Grieghytten åpner opp for mange flotte turmuligheter i Bergsdalen. Man kan overnatte på Alexander Grieghytten og så gå videre til Vending og Breidablik. Eller man kan gå fra Alexander Grieghytten til Bolstadøyri, en tur på litt over 14 km og beregnet gangtid på 7 timer. Dette er en tur gjennom nydelig kultur- og naturlandskap forbi de mange stølene mot Rasdalen. Les mer om turen her.

Eller hva med å gå Bergsdalen på langs i sommer? Starte ved Fitjadalen og gå til Breidablik, deretter til Vending, så videre til Alexander Grieghytten og ende opp på Evanger som har togforbindelse? Da får du virkelig sett hvordan Bergsdalen henger sammen. 

Det er også mange flotte dagsturer man kan gå også, for eksempel tur til Hamlagrøhornet. På grunn av smitteverntiltak må rommet bookes på forhånd. Det er også viktig at du leser igjennom denne informasjonen før du drar på hytten.

Se bilder av Alexander Grieghytten

Annonse