7-fjellsturen 2020 avlyst

7-fjellsturen på Lyderhorn i 2019. I år måtte vi dessverre avlyse av smittevernomsyn.
7-fjellsturen på Lyderhorn i 2019. I år måtte vi dessverre avlyse av smittevernomsyn. Foto: André Marton Pedersen

7-fjellsturen 13. september 2020 avlyst på grunn av smittevernomsyn.

– Vi skulle så gjerne arrangert 3/4/7-fjellsturen i nydelig høstdrakt, men slik koronasmitten brer om seg, og med de retningslinjene som foreligger fra Folkehelseinstituttet, må vi dessverre avlyse 7-fjellsturen 13. september, sier daglig leder i Bergen og Hordaland Turlag, Helene Ødven.

Neste års 7-fjellstur blir arrangert søndag 30. mai.

Du får pengene tilbake

Alle som har kjøpt startkort til årets 7-fjellstur vil få en mail fra Ticketco om senest 30 dager med tre valg. Du kan velge å få pengene tilbake, men merk at tjenesten Ticketco vil beholde en administrasjonsavgift om du velger refusjon. Du kan velge å få en verdikupong tilsvarende beløpet du betalte for startkortet. Du vil da få hele beløpet til gode og du kan da kjøpe nytt startkort til 7-fjellsturen 2021 når billetter legges ut for salg. Et siste alternativ er å donere pengene til Turlaget og dermed støtte vårt arbeid, om du ønsker det. 

7-fjellsturen aldri vært avlyst før

7-fjellsturen ble første gang arrangert i 1948, da med 206 deltagere. Siden den gang har arrangementet vokst seg stort og vi kan normalt sett tilby 9000 startkort på den årlige folkefesten over de vakre byfjellene våre. I 7-fjellsturens historie har arrangementet aldri vært avlyst før.

– Det er veldig synd vi ikke får arrangert 7-fjellsturen i år, for dette arrangementet er et av høydepunktene i året med glade turfolk og god stemning, men vi kommer sterkt tilbake neste år! sier Ødven. 

Vi takker alle våre sponsorer, våre frivillige og øvrige samarbeidspartnere for støtten i år, og ser frem til neste års 7-fjellstur 30. mai 2021!  

Takk til våre 7-fjellssponsorer:

Annonse