Turer for ungdom i høst

Tur til Ulriken
Tur til Ulriken Foto: Fredrik Asche Kaada

Kribler det i føttene etter tur, morsomme og sosiale aktiviteter? DNT ung har et bredt tilbud til ungdom, her kan man være med på de turene du syns høres fine ut. 

Våre frivillige i DNT ung gjør en kjempe jobb med å sette opp forskjellige turer og aktiviteter, og vil gjerne ha med flere på turene. 

Vi starter opp med vår populære Grilling & chilling, og første er på søndag på Fløyen kl.17. 

5.-6.september blir vi med på sauesanking i byfjellene. Blir du med på to fine dager i byfjellene? Gratis å være med, men krever påmedling. 

Annenhver uke har vi aktiviteter i Alvøskogen i hele høst for ungdom 13-17 år. Hva med å bli med på Coasteering på Syltøy 7.september? Gratis, men krever påmelding. 

Helga 26.-27.september drar DNT ung til Bergsdalen for et påfyll med natur og friluftsglede i en hektisk studiehverdag. Blir du med på telttur til Nansenbu?

Har du hørt om Oksen i Hardanger? Hit drar gjengen 19-30 år 4.oktober for en fin høsttur og forhåpentligvis flott utsikt. Meld deg på her.

16.-17.oktober inviterer Nordhorland Turlag ungdom med til fjells på Skavlabu. Hvor smaker ikke taco bedre enn i fjellet? Mer info og påmelding her

Senere i høst dra de yngste på Kosetur til Bergsdalen. Vi skal kose oss på tur med god mat, lek og moro ved hytta og litt spill på kvelden. Bli med da vel!

DNT ung ønsker deg velkommen med på tur! 


Hyttetur til Gullhorgabu med DNT ung Bergen høst 2018
Hyttetur til Gullhorgabu med DNT ung Bergen høst 2018 Foto: Tomas Fabian

Annonse

Skrevet av Silje Valla 24. august 2020