Turprogram 2017

Melderskin, Rosendal 2016.
Melderskin, Rosendal 2016. Foto: Fredrik Brun

Vinteren er her. Bli med oss på tur i 2017.

Kurs og turer for alle

Kan det friste med en topptur i Rosendalsalpene i vinter? Blir du med å gå Askøy på langs? Hva med å melde deg et av våre spennende kurs? Vil du være med på kveldsmattur og aking på Gullbotn eller kanskje en trilletur på fløyen? Vi har et bredt tilbud med flotte turer og kurs for alle i alle aldersgrupper. 

Her kan du se alle våre fellesturer.

Se denne filmen for Fjellsportgruppen og la deg inspirere til å bli med oss på tur.

Noe for enhver smak

– Turprogrammet for 2017  inneholder masse spennende og har noe for enhver smak. For de helt ferske som ønsker å lære mer om være på tur, til fjellfanter som ønsker å ha noe å strekke seg etter eller noen å gå sammen med. Det er også et godt tilbud med kurs om bruk av kart og kompass. Ellers vil jeg trekke frem det rikholdige programmet for barn og ungdom, sier daglig leder i Turlaget Helene Ødven.

Melder du deg på en av våre turer og kurs får du ekstra rabatt dersom du er medlem. Ikke medlem ennå? Du kan melde deg inn her.

Bruk føremelding og fjellvett

Nå når vinteren er kommet for fullt de fleste steder til fjells anbefaler vi alltid å sjekke ut vår føremelding før man legger ut på lengre turer i fjellet. I fjor kom det noen endringer på fjellvettreglene og det er ekstra lurt å følge disse reglene nå i vinterhalvåret.

Du kan lese de nye Fjellvettreglene her

Skitur øst i Stølsheimen.
Skitur øst i Stølsheimen. Foto: Torill Refsdal Aase
Ferskingkurs.
Ferskingkurs. Foto: Torill Refsdal Aase, .

Annonse

Skrevet av 11. januar 2017