Barnas Turlag Bergen

På tur til Svinningen, 2020.
På tur til Svinningen, 2020. Foto: Heidi Reisegg Endal

Barnas Turlag elsker å være aktive og ha det gøy ute på tur. Det å utforske naturen er best sammen med andre store og små. Vi inviterer alle barn og barnefamilier med på turer og aktiviteter i nærmiljøet, og på fjell og vidde.

Noen av turene er faste, gratis og det er bare til å møte opp. Andre turer må man melde seg på og koster penger. Ofte drar hele familien på tur sammen, men noen ganger inviterer vi med bare barna.

Er du mellom 0-12 år ønsker vi deg velkommen!

Vi har regelmessige trille og bæreturer og flere lavterskel kveldsmatturer i hverdagen.

I tillegg har vi dagsturer i helgene på små fjelltopper i Bergensområdet, drar på hytteturer med overnatting i Bergsdalen og Stølsheimen, lærer å padle kajakk, klatring og drar på kanoturer og teltturer. 

Vi liker å ha god tid på tur og synes det er viktig å fokusere på de elementene som dukker opp underveis. Det å undres over stort og smått kan føre til mye glede og lærdom. 

Trille- og bæreturer er et tilbud for de som vil ha små barn med seg ut på tur. 

Turboklubbene er små fritidsklubber i nærmiljøet med fokus på friluftsliv ved  å være ute sammen, leke, oppleve, undre, utforske og lære om naturen.

Fjelleiren i Bergsdalen byr på en aktiv og sosial uke uten foreldre. Her skapes vennskap og uforglemmelige sommerminner.

Annonse